سپاه پاسداران از جمله محورهای اقتدار نظام است/ گسترش اقتدار نظام در پهنه توسعه قیام عاشوراست
به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی بهمناسبت فرارسیدن سالروز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، در دیدار با فرماندهان ارشد سپاه استان ضمن گرامیداشت این روز فرخنده اظهار کرد: نخستین رژه پاسداران انقلاب اسلامی که پس از انقلاب در خیابان طالقانی تهران و پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا برگزار شد، آغازی بر استقرار یک شجره طیبه بود که امروز همه نظام و امت در سایه آسایش آن هستند.
ایشان افزود: امام خمینی (ره) فراتر از نبوغ سیاسی و جایگاه ولایت فقیه، عبد صالح خدا بود و به سبب جایگاه ایمانی و عرفانی خود، در بسیاری از بزنگاههای حساس انقلاب امت را راهبری میکرد. نامگذاری سومین روز ماه شعبان المعظم و روز ولادت اباعبدالله (ع) بنام روز پاسدار نیز تدبیر حکیمانهای بود که بهواسطه آن، نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از همان ابتدا با سیره اباعبدالله (ع) و خصوصاً قیام عاشورا گره خورد و تاکنون در پهنه توسعه قیام عاشورا، اقتدار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز درحال گسترش است.
سپاه پاسداران از جمله محورهای اقتدار نظام است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، پاسداران را ازجمله محورهای اقتدار نظام خواند و خاطرنشان کرد: تعلق خاطر انقلابی و دلبستگی اعتقادی آحاد مردم به سپاه پاسداران به رغم دشمنیهایی که از طرف منافقان و معاندان در داخل و خارج کشور با این شجره طیبه صورت میگیرد، بدون شک به برکت توجهات خاصه امام زمان (عج) و انفاس زکیه این امام حی معصوم است و باید شاکر بود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همه این توطئههای بدخواهان انقلاب و ملت، امروز از جمله محورهای مهم اقتدار نظام است.
ایشان ادامه داد: مجاهدت پاسداران در عرصههای مختلف دفاعی، فناوری، فرهنگی، تعالی معنوی و حتی کادرسازی، کار را به جایی رسانده که انقلاب اسلامی بهعنوان یک جریان مقتدر بین المللی در منطقه ایفای نقش کند و در همه حوزهها، چالش غیرقابل سرکوب برای مستکبران عالم باشد. این مردم روزهایی را تجربه کردهاند که تأمین یک گلوله توپ برای شلیک به سمت دشمن متجاوز برایشان همچون یک معضل و مشکل بزرگ بود اما هماکنون ایران اسلامی موثرترین نقش را در این جغرافیا ایفا میکند و دشمن دور و نزدیک او از برد موشکهایش وحشتزده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر ضرورت تقویت اخلاص و ایمان در میان پاسداران جوان انقلاب اسلامی تصریح کرد: امام خمینی (ره)، سوم شعبان و سالروز ولادت اباعبدالله (ع) را بنام روز پاسدار نامگذاری کردند تا پاسداران انقلاب در هر لحظه، خود را همچون یاران حضرت سیدالشهدا (ع) در کربلا بدانند و در جریان مقایسه اخلاص و انگیزههای خود با آن مردان راستین خدا، باورهای خود را متعالی کند لذا هرکس که در وجود خود دغدغهای برای بقای این نظام الهی و تثبیت جایگاه آن احساس میکند، در این شرایط باید خود را با اصحاب سیدالشهدا (ع) در کربلا مقایسه کند تا پس از بررسی و خودکاوی دریابد که تا چه حد نسبت به خود و تکلیفی که بر دوش دارد، احساس وظیفه میکند.
اخلاص، لازمه پاسداری از ارزشهاست
ایشان گفت: تقویت اخلاص و پایمردی بر انگیزههای خالصانه و خدایی، مهمترین مؤلفه و نیاز دلسوزان انقلاب اسلامی در امتداد این مسیر پرتوفیق است. از یک برادر بسیجی ساده گرفته تا عالیترین مقامات مسئولیتی کشور، هرکس که از «برای خدا کارکردن» به «برای خود کارکردن» برسد، در جهاد و فعالیت خود شکست خواهد خورد.
آیت الله علم الهدی در انتها ابراز امیدواری کرد: آحاد ملت میتوانند پاسدار انقلاب اسلامی باشند درشرایطی که همواره خود را در محضر پروردگار بداند و مخلصانه وارد میدان دفاع از حق شوند. از خداوند متعال میخواهیم که انگیزه و اخلاص ما را در پرتوی عنایات خاصه خود حفظ نماید و همه ما توفیق پاسداری از ارزشهای دین خدا و این نظام الهی را داشته باشیم.