۱۳۰ کارگر با احیای کارخانجات صنایع پوشش در گیلان به زودی مشغول به کار میشوند
به گزارش سرویس بسیج مهندسین صنعت خبرگزاری بسیج، محمدرضا عابدی محزون درباره پیگیریهای سازمان بسیج مهندسین صنعتی در راستای توسعه صنعت مغفولمانده گردشگری در گیلان اظهار داشت: یکی از دغدغهها و برنامههای این سازمان کمک به توسعه زیستبوم گردشگری و همچنین حل معضل پسماند به دلیل تأثیر آن بر اکوسیستم گردشگری است.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت سپاه گیلان افزود: در این راستا با تشکیل کارگروهها و اتاق فکرهایی با حضور اساتید، نخبگان و صاحب نظران این عرصه در حال ارائه راه کارهایی جهت توسعه روزافزون این حوزه هستیم و به زودی خبرهای خوشی از خروجی این فعالیتها منتشر خواهد شد.
عابدی محزون با بیان اینکه هر چند ما در این سازمان بر این نکته واقف هستیم که حوزه گردشگردی در استان گیلان جای کار بسیاری دارد خاطرنشان کرد: امیدواریم که بتوانیم با کمک و همیاری همه اقشار بسیج و مسئولان استان، موجبات پیشرفت و توسعه صنعت گردشگری استان گیلان را فراهم آوریم.
وی درباره صنایع پوشش ایران با اشاره به تاریخچه فعالیت این کارخانجات گفت: صنایع پوشش در دهه 50 آغاز به کار کرد و از مجهزترین کارخانجات ریسندگی، بافندگی، رنگرزی در ایران و خاورمیانه بود همچنین حدود 4 هزار کارگر در هریک از واحدهای تولیدی این کارخانجات فعالیت داشتند.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت سپاه گیلان با اشاره به خصوصیسازی ناکارآمد و غیرکارشناسانه در صنایع پوشش ابراز داشت: در سال 83 طی روند خصوصیسازی در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی، این صنایع بدون کارشناسی مناسب به بخش خصوصی ناکارآمد و غیرمتخصص واگذار شد.
عابدی محزون افزود: با بارش برف سنگین در زمستان سال 83 بخشی از سقف سالنها آسیب دید و این بهانهای شد برای تعطیلی کامل کارخانه و فرو ریختن سالنها توسط سرمایهگذاری که هدفش تنها تغییر کاربری زمین بود و شرکتی که در سال 51 در بهترین منطقه شهر با بهترین امکانات تأسیس شده بود تبدیل به خرابه شد.
وی با بیان اینکه بهترین دستگاههای مدرن ریسندگی و بافندگی این کارخانجات به تاراج رفت و یا در باران و برف رها شد گفت: مالکان نااهل، اموال کارخانه را در سال 83 و 84 و 90 و 91 به حراج گذاشتند و هزاران کارگر را بیکار کردند؛ صنایع پوشش، شرکتی بود که بهترین و مرغوبترین پارچه را به 10 کشور دنیا صادر میکرد.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت سپاه استان گیلان با اشاره به ورود دستگاه قضایی در سال گذشته برای حل مشکل صنایع پوشش و احیای آن عنوان داشت: با تلاش آقای خلیلی رئیس کل دادگستری استان گیلان و همچنین دادستان استان، استارت فعالیت زده شد و احیای شرکت به مدیران گروه سرمایهگذاری آتیه دماوند ابلاغ شد.
عابدی محزون با بیان اینکه با ورود آیتالله رئیسی رئیس وقت قوه قضاییه در اواخر سال 99 برای حل مشکل قضایی شرکت، بارقه امید در دل کارگران باقیمانده در شرکت ایجاد شد افزود: از اوایل اردیبهشت امسال مناقصه احیاء و بازسازی سالن 8 هزار متری شرکت پوشش که تنها سالن باقیمانده شرکت بود در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه اکنون 80 درصد تعمیرات سالن ریسندگی پوشش انجام شده است گفت: پس از ترمیم 20 درصد باقیمانده سالن، دستگاههای رتیرسوئیس( که در سال 82 خریداری شد و همچنان آکبند است و توسط کارگران شرکت از دست غاصبان بیتالمال در امان مانده) راهاندازی و حداقل 130 کارگر مشغول به کار میشوند.
عابدیمحزون افزود: امیدواریم با افتتاح این سالن و با ایجاد شهرک نساجی از ریسندگی، بافندگی، رنگرزی، دوزندگی، پوشاک، شرکت جان دوباره گرفته و با توجه به موقعیت مکانی اراضی کارخانه مانند دسترسی به فرودگاه و راهآهن، منطقه ویژه اقتصادی انزلی دوباره شاهد ایجاد اشتغال برای 3 هزار و 500 گیلانی در صنایع پوشش باشیم.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت سپاه گیلان عنوان کرد: در این راستا مشارکت سرمایهگذار دارای اهلیت با توجه به مزایای استان برای ارتقای صنعت نساجی نظیر وجود بازار مصرف در کشور و مناطق حاشیه خزر، شرایط آب و هوایی مناسب در کاهش هزینه و نیاز به رطوبت در نساجی و وجود نیروهای ماهر، امری اساسی است.
انتهای پیام/