به گزارش خبرگزاری بسیج، سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان صبح امروز در جمع اعضای گروههای جهادی، با تقدیر گفت: گروههای جهادی با حضور خود اجازه ندادید کار ایثارگرانه و مجاهدانه در جامعه رنگ ببازد.
وی ادامه داد: گروههای جهادی فرصتی برای هم افزایی و توان نیروها در خدمترسانی به مردم است و لازم است یا تعریف ظرفیتهای جدید برای تقویت این نگاه مجاهدانه تلاش کرد.
مرتضوی ادامه داد: هر کجا به سمت این نگاه ایثارگرانه حرکت کردهایم پرچم افتخار جمهوری اسلامی بالا بوده و هر کجا فاصله گرفتیم جز عملکرد منفی بوده است.
استاندار اصفهان با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص تقویت فعالیتهای جهادی، خاطر نشان کرد: تجربه ۴۳ ساله انقلاب که این رویکرد را تقویت کرده است و امروز با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب تقویت این جبهه برای مدیران فرض است.
وی به موفقیت گروههای جهادی اشاره و خاطر نشان کرد: پیشبرد این امور ناشی از نگاه خالصانه است زیرا وقتی نگاه جهادی و خالصانه حاکم شود، خدا نیز همراه چنین تفکری است.
مرتضوی با بیان اینکه متاسفانه گاهی در برخی بخشها نگاه جهادی حاکم نبوده است، افزود: اگر نگاه جهادی اول انقلاب رنگ نمیباخت سرمایه اجتماعی نظام بیش از این بود.
استاندار اصفهان تاکید کرد: لازم است گروههای جهادی کار تمیز و یا کیفیت تحویل دهند و درکنار آن ضمیمههای فرهنگی و اجتماعی را در نظر گیرند و مراقب باشیم ماحصل آنچه تحویل مردم میشود چیست.
وی با بیان اینکه قرارگاه پشتیبانی گروههای جهادی بعد از ۱۰ سال در اصفهان تشکیل شد، اظهار کرد: این قرارگاه تلاش میکند ظرفیتهای پشتیبانی را به حمایت گروههای جهادی بیاورد تا انتظار رهبر معظم انقلاب از تجلی خدمات فراهم شود.
همچنین سردار سرتیپ دوم پاسدار علی مقواساز جانشین سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان در این نشست، گفت: هر چه گروههای جهادی پشتیبانی و تقویت شود به تربیت گروههای طراز انقلاب کمک کردهایم.
وی با اشاره به ثبت ۲۴۰۰ گروه جهادی در اطلس جهادی استان، افزود: باید تلاش کنیم همه جوانان طعم خدمت به مردم را بچشند و بستر حضور همه جوانان در گروههای جهادی فراهم شود.
مقواساز با بیان اینکه هدف جهاد تبیین امیدوار کردن مردم به انقلاب اسلامی و آرمانهای آن است، ادامه داد: دشمن هدف خود را در یاس گذاشته است و لازم است نیروهای مدافع انقلاب در نقطه مقابل هدف خود را بر امیدوار کردن مردم گذارند و پشتیبانی بیشتر از گروههای جهادی زمینه خدمت بیشتر را فراهم و مصداق جهاد تبیین است.
همچنین جمعی از مسوولان گروههای جهادی در این نشست، مباحثی چون ضرورت مشی جهادی در مدیران، الزام مدیران به همکاری با گروههای جهادی، تشکیل ستاد پشتیبانی از گروههای جهادی با حضور مدیران کل و مجمع جهادی استان، بهرهگیری از اعضای مجمع جهادی به عنوان مشاوران فرمانداران، حمایت رسانهای از خدمات خیریهای، نقش گروههای جهادی در کرونا، پیشنهاد دولت برای واگذاری طرحهای لازم به گروههای جهادی، استفاده از برخی بودجههای در اختیار علوم پزشکی جهت ارایه خدمات به محرمان در قالب گروههای پزشکی و دندانپزشکی، استفاده از امکانات دانشگاههای علوم پزشکی در مناطق محروم جهت ارتقای کیفیت خدمات به مردم، اختصاص ساعاتی از پزشکان جهت حضور در اردوهای جهادی، ضرورت مستند سازی در خصوص گروههای جهادی،حمایت بیمهای از گروههای جهادی، خرید تضمین محصولات زنان بی سرپرست، ایجاد بازارچههای ویژه برای فروش محصولات زنان بیسرپرست، تسهیل در صدور مجوز مشاغل تولیدی کارگاههایی خانگی، حمایت در تامین مواد اولیه و حذف واسطهها برای کارگاههای اشتغازایی، ارایه تسهیلات کمبهره به همراه تنفس برای بازپرداخت، تامین مکان برای کارگاههای اشتغالزایی از برخی اماکن دولتی بدون استفاده، ضرورت بازبینی بر عملکرد دفاتر تسهیلگری، پشتوانه تربیت نیروی جهادی، تامین لجستیکی، قرار دادن برخی اتوبوسها و خودروها جهت بهرهبرداری در امور ایاب و ذهاب و ارایه خدمات درمانی، اجتماعی، فرهنگی و کلاس آموزشی سیار، آمادگی گروههای جهادی برای فعالیتهای زیرساختی، همراه کردن نهادها و سازمانهای امداد گر مثل کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و هلال احمر از مهمترین پیشنهادات و دیدگاههای شرکت کننده در این نشست بود.