۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
06:35
کد خبر : 9422401
۲۰:۴۶

۱۴۰۱/۰۱/۰۳

فعالیت ۳۰۰ شرکت فناور در استان سمنان/راه اندازی مدرسه اشتغال سازمان محور

شاهرود_ رییس پارک علوم و فناوری استان سمنان گفت: مدرسه اشتغال سازمان محور با هدف تربیت نیروکار متناسب با صنایع و شرکت‌های دانش بنیان و فناور ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج، نظری در گفتگویی از ایجاد مدرسه اشتغال سازمان محور با همکاری دانشگاه شریف خبر داد و افزود: در این مدرسه، با تربیت نیرو‌های متناسب با کار، نیاز‌های اشتغال صنایع احصا می‌شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان مرکز شاهرود گفت: با توجه به شعار سال تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین و توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه‌های پارک علم و فناوری استان سمنان هم در همین راستا است.
او با بیان اینکه، پارک علم و فناوری استان سمنان جزو قدمی‌ترین پارک‌های کشور است گفت: ۳۰۰ شرکت فناور در استان سمنان تحت پوشش پارک علم و فناوری این استان هستند.
نظری از شبکه سازی شرکت‌های دانش بنیان و فناور برای ایجاد ارتباط با صنایع بزرگ خبر داد و گفت: با دانش محور شدن صنایع بزرگ استان سمنان و پایش شرکت‌های دانش بنیان در سال جدید، زمینه تولید و اشتغال پایدار استعداد‌ها فراهم می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید