یادداشت

دشمن برای شرق کشور برنامه دارد

نوع اتفاقات رخ داده نیز کاملا با دو هدف شدت گرفتن اختلافات میان شیعه و سنی پروژه تنفرسازی میان ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها با هدف نهایی احیای داعش خراسان و انتقال ناامنی و تنش از غرب به شرق کشور حکایت دارد.
کد خبر: ۹۴۲۵۰۶۷
|
۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، منصور الهی کارشناسی در یادداشتی نوشت :

از سال ۹۶ و ۹۷ آمریکا که نیروهای نخبه داعش را از عراق و سوریه به افغانستان منتقل کرده بود روند احیای داعش در افغانستان را در پیش گرفت.
این نیروها که غالبا در پاییز ۹۶ و در حالی که افکار عمومی منطقه درگیر رفراندوم استقلال کردستان عراق و بازداشت حریری در ریاض بود به وسیله بالگردهای آمریکایی از شرق فرات به جنوب ترکیه، اردن و اسرائیل منتقل شدند.
از آن زمان جمهوری اسلامی که به خوبی متوجه تحرکات در شرق کشور شده بود با دولت اشرف غنی وارد مذاکره برای سرکوب داعش شد اما اتفاق خاصی رخ نداد.

این مسئله منجر شد تا تهران با اطلاع دادن به کابل خود مستقیما با طالبان وارد مذاکره شده تا از راه‌هایی سرکوب داعش در نطفه انجام شود.
هلاکت ۳۳ فرمانده مهم داعش در افغانستان که مثابه داغی بر دل میز افغانستان در موساد و سیا بود! از جمله اقدامات مهم کشورمان در این زمینه است.
اما واضح است که دشمن در تلاش برای ناامن سازی و متوجه کردن دستگاه‌های امنیتی و نظامی کشور به شرق است‌‌.
قدرت‌گیری طالبان، ماجراهای آب هیرمند، درگیری‌های پراکنده مرزی با طالبان، پخش شعارهای هنجارشکنانه در بازار رضا مشهد، حواشی بازی ایران- لبنان در مشهد، رخدادهای سیاسی و احتمالا نظامی در پاکستان و حمله تروریستی در صحن رضوی همگی نشان می‌دهد شرق کشور محل تنازعی جدید است.
نوع اتفاقات رخ داده نیز کاملا با دو هدف شدت گرفتن اختلافات میان شیعه و سنی+ پروژه تنفرسازی میان ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها با هدف نهایی احیای داعش خراسان و انتقال ناامنی و تنش از غرب به شرق کشور حکایت دارد. به صحبت‌های امروز وزیر کشور توجه کنید:
تغییر دولت در آمریکا تفاوتی در رویکرد خصمانه علیه ایران ایجاد نکرد.
آمریکایی ها با حمایت از گروهک تروریستی در پی ناامن سازی فضا برای ایران بودند اما همه آنها به شکست انجامید.
امروز دشمن به سمت حملات ترکیبی اعم از جنگ اقتصادی، حقوقی، فرهنگی و اطلاعاتی روی آورده است.
دشمن به صورت مشخص برای ایجاد گسست های قومی، مذهبی در ایران برنامه ریزی دارد.
البته این فتنه به مسائل مذهبی و قومی نیز خلاصه نمی‌شود و رخدادهای اخیر بازی ایران- لبنان و موج‌سواری‌های خاص آن حکایت از تلاش برای راه‌رفتن روی گسل‌های سیاسی- اجتماعی و فعال‌سازی آنها در شرق کشور دارد.
در خصوص مسئله آوارگان نیز باید گفت ابتدا هیچ‌گاه نباید سطح واکنش به‌گونه‌ای باشد که منجر به اختلافات قومی و مذهبی شود. اما این یک حقیقت است که وقتی غرب عمدا اجازه به آرامش رسیدن افغانستان را نمی‌دهد، هدف آن بحران اقتصادی و در پی آن هجوم سیل آوارگان به ایران با هدف بروز رخدادهای تفرقه‌افکن(مشابه این روزهای فضای مجازی)، امنیتی(فراموش نکنیم حدود ۵۰ هزار نفر افغانی توسط ایالات متحده در افغانستان آموزش داده شدند، یکی از لودهندگان زمان حرکت شهید فخری زاده از ویلای شخصی سرایدار افغانی آن ویلا بود، یکی از امرای این کشور در هنگام سربازگیری و شخصی دیگر هنگام جاسوسی از یک مرکز حساس در یک ساختمان در حال کار دستگیر شدند) و اقتصادی و اجتماعی را در پی دارد. علاوه بر این منجر به جذب مردم به سمت گروهک‌های تکفیری و تروریستی می‌شود.
شهرک‌های حاشیه مشهد همواره محل خرید و فروش ملک توسط برخی سرمایه‌داران عرب بوده‌است. باید توجه کرد جریان وهابیت بر روی جریان خاصی از اهل سنت سرمایه‌گذاری نکند! هوشمندی سران برادران اهل سنت از اهمیت بیش از پیش برخودار است.
وقتی داعش هنوز به خوبی جان نگرفته بود اعضای داعش به سوریه رفته و در مناطق مرزی با برخی افراد آن منطقه پیوندهای خانوادگی برقرار می‌کردند تا زمان حمله داعش از این ظرفیت استفاده شود!

در این مورد باید اشاره کرد یکی از کارویژه‌های محور غربی- عبری - عربی در دوران پساآمریکای منطقه، اختلاف افکنی میان ایران و کشورهای همسایه است.
در دوره ترامپ راهبرد آنها منزوی‌سازی بین‌المللی ایران بود اما دیپلماسی و مقاومت فعال جمهوری اسلامی این حربه را ناکام گذاشت.
از همین جهت بود که بعد از کشته شدن مایکل دی آندریا، میز ایران در CIA در میز خاورمیانه سیا ادغام شد! یعنی امورات ایران ذیل سایر کشورها بررسی می‌شود و این همان تفرقه افکنی است که یک چشمه آن را اکنون و چشمه دیگر را در مردادماه ۱۴۰۰ و در خلیج فارس با محوریت ایستگاه سایبری موساد در امارات شاهد بودیم.
طبیعی است که در ائتلاف عربی- عبری، دستور دهنده، طراح و پشتیبان، ضلع عبری

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار