گزارشهای خوب مسئولان درمان با کاستیهای موجود و گلایههای مردم همخوانی ندارد
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان در دیدار جمعی از مسئولان حوزه خدمات درمانی استان، عنوان داشت: با وجود ارائه حجم بالایی از خدمات به مردم استان، اما در بیان گزارش وضعیت، باید تعادلی بین داشتهها و نداشتهها وجود داشته باشد زیرا بیان جنبههای مثبت به تنهایی عامل دلخوشی کاذب و توقف ما خواهد شد و از طرفی صرفا بیان جنبههای منفی نیز مایه دلسردی است و باعث ایجاد این برداشت میشود که تاکنون هیچ گونه فعالیتی صورت نگرفته است.
امام جمعه زاهدان افزود: خدمات درمانی گستردهای به مردم استان ارائه میشود اما نسبت به نیاز استان وضعیت مطلوب نیست.
آیتالله محامی بیان داشت: توجه به نیمه خالی لیوان برای ارزیابی واقعی عملکرد مورد نیاز است و باعث روشن شدن صورت مسئله خواهد شد.
وی ادامه داد: طبق گزارشهای ارائه شده از سوی مسئولان حوزه خدمات درمانی اوضاع استان خوب است اما در واقع این گونه نبوده و مردم استان در مواردی گلایه دارند.
نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان اظهار داشت: سیستانوبلوچستان دارای ویژگیها و موقعیت جغرافیایی خاصی است که در صورت عملکرد صحیح هم میتوان ظرفیتهای استان را افزایش و هم به عنوان قطب پزشکی برای کشورهای همسایه مطرح باشیم.
همچنین در ابتدای این دیدار دکتر مجید یوسفی مقدم سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان به ارائه گزارشی از وضعیت این مجموعه پرداخت و گفت: سال گذشته در کل مجموعههای درمانی تامین اجتماعی استان ۱۶ هزار نفر بستری و بیش از ۱میلیون و۵۰۰ هزار نفر نیز خدمات سرپایی دریافت کرده اند.
در ادامه بندانی فرمانده مرکز بهداری رزمی جنوب شرق کشور نیز بیان داشت: از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰، ۵۸ بیمارستان صحرایی در نقاط دور افتاده استان بر پا شده و ۲میلیونو ۲۰۰ هزار نفر خدمات دریافت کردهاند.
رضا عباسی مدیر کل سازمان انتقال خون استان نیز از دیگر حاضرین در این جلسه بود و بیان کرد: سیستانوبلوچستان سالانه ۱۴۰ هزار واحد خون مصرف میکند که با تمام تلاشهای صورت گرفته تنها ۶۰ هزار واحد را میتوانیم در استان تامین کنیم.
وی افزود: سه هزارو۳۰۰ بیمار تالاسمی در استان وجود دارند که ماهیانه دو بار نیازمند دریافت خون هستند که این تعداد در طول سال به حدود ۷۹ هزار واحد میرسد.
در پایان دکتر عباسعلی اویسی سرپرست اداره کل بهزیستی استان نیز تصریح کرد: با انجام فعالیتهای مختلف غربالگری از جمله تستهای شنوایی سنجی، بینایی سنجی، مشاوره ژنتیک سعی داریم تا میزان ورودی جمعیت معلول استان را کاهش دهیم.
وی افزود: با تمام تلاشهای صورت گرفته، خدماترسانی تنها به نیمی از جمعیت نیازمند ارائه میشود که باید با برنامهریزی، تلاش شبانهروزی و گسترش اعتبارات، دایره خدماترسانی را افزایش دهیم.