۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
20:11
کد خبر : 9428377
۰۹:۱۳

۱۴۰۱/۰۲/۰۸

فرمانده سپاه شهرستان رازوجرگلان با انتشار بیانیه‌ای از اقشار مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل آورد

فرمانده سپاه شهرستان رازوجرگلان با انتشار بیانیه‌ای در مصاحبه با خبرگزاری بسیج از اقشار مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل آورد.


فرمانده سپاه شهرستان رازوجرگلان با انتشار بیانیه‌ای در مصاحبه با خبرگزاری بسیج از اقشار مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل آورد.

در این بیانیه آمده است...

امروز با گذشت بیش از چهار دهه از نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس، با ابتکار تاریخ ساز و تعیین کننده حضرت امام خمینی (ره)، مسأله فلسطین و آزادی قدس شریف به یک مسأله بین المللی و آرمان جهانی به خصوص برای ملل حق طلب و آزادیخواه تبدیل شده است.

به همین مناسبت از ملت حماسه ساز رازوجرگلان دعوت می‌شود در خیزش عظیم اولین راهپیمایی روز جهانی قدس در قرن جدید، همگام با سایر هموطنان در حمایت از آرمان قدس شریف،‌ علیه ظلم و خشونت و اشغالگری رژیم صهیونیستی، فریاد آزادی، استقلال، حقانیت و مظلومیت سر داده و نفرت و انزجار خود را از جنایات و وحشیگری‌های این رژیم غاصب اعلام کنند.

فرمانده سپاه رازوجرگلان ادامه داد: باید برای حضور مردم در این مراسم معنوی از همه ظرفیت‌ها همچون فضای مجازی، رسانه‌ها، مراسم جمعی استفاده کرد زیرا حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس در تقویت جبهه مقاومت و یأس دشمن بسیار مؤثر است.

اینجانب از اقشار و آحاد مختلف مردم شهیدپرور رازوجرگلان برای حضور پرشور، گسترده و انقلابی در راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس و تجدید میثاق با آرمان بلند حضرت امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی دعوت به عمل می‌آورم .

سرگرد قویدل در پایان تاکید کرد: حضور با شکوه مردم در این راهپیمایی نمایش اعتراض و خروش جهان اسلام علیه ستمگران و اتحاد و همبستگی ملت‌های آزاده جهان در برابر بدخواهان اسلام خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید