۰۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 23 April 2025
22:03
کد خبر : 9429707
۱۱:۰۱

۱۴۰۱/۰۲/۱۲
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تبریز:

شهیدمطهری معلمی با بصیرت و اسلام شناش بود

تبریز- مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ویژه تبریز با تبریک هفته معلم و هفته عقیدتی سیاسی، شهید مطهری را معلم با بصیرت و جریان ساز معرفی و بیان کرد: شهید مطهری معلمی با بصیرت، جریان شناس و اسلام شناس بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، رحیمعلی طالعی در آخرین روز ماه مبارک رمضان و همزمان با آغاز هفته معلم و هفته عقیدتی سیاسی در جمع کارکنان سپاه ویژه تبریز گفت: شهید مطهری با قلم و بیان خود در راه مصون سازی اسلام و مکتب تشییع از تحریف و روایت وارونه و التقاطی جلوگیری کرد.

وی افزود: تقارن سالروز شهادت  آن معلم فرزانه انقلاب باروز عقیدتی سیاسی در سپاه نشان از ارتباط عمیق سپاه و شهید بزرگوار در راستای دفاع از ارزش های والای اسلامی و انقلابی و اصول و ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

حجت الاسلام طالعی اضافه کرد: در آخرین روز از ماه رحمت و مغرفت و ضیافت الهی، فرصت مغتنمی است که پاسداران علاوه بر توشه گرفتن از این فرصت،با اندیشه های مطهر این شهید والا مقام آشنایی بیشتر یافته و در توسعه آرمان های ایشان باشند.

وی همچنین با تشریح برنامه های هفته عقیدتی سیاسی در سپاه بسیج و هفته معلم، ازاجرای دهها برنامه متنوع در طول هفته خبر داد و افزود: تجلیل از فعالان عرصه تعلیم و تربیت درسپاه و بسیج، حضور در مزار شهدا و تجدید میثاق با آرمان های آن ها، دیدار با امام جمعه و علمای اخلاق در طول هفته، اجرای مراسمات متنوع در سطح مدارس، اصناف و اقشار را از برنامه های این هفته است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید