به گزارش خبرنگار بسیج از شیراز، تجمع بزرگ رزمایش ۲۱ هزار نفری جهادگران فاطمی در فارس با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در حرم مطهر شاهچراغ برگزار شد.
سردار سلیمانی در این اجتماع بزرگ و پرشور، با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ در سایه رهبری الهی و مردمی امام راحل (ره)، یک هدف مقدس و بزرگداشت اظهار داشت: عدالت پیشرفت و تحقق استقلال و آزادی ملت ایران و جمهوری اسلامی این هدف مقدس است.
وی با بیان اینکه حکومت علوی جمهوری اسلامی در همهپرسی فروردین سال ۵۸ توسط ملت ایران استقرار پیدا کرد، ادامه داد: جهاد سازندگی برای رفع محرومیتها و عقبماندگیهای جا مانده از رژیم ستم شاهی توسط امام راحل تاسیس شد، اگر چه دشمن که میدانست چه تغییری در مسیر تاریخ جهان صورت گرفته، اجازه پیشرفت به این نظام نوپا نداد و توطئههای گستردهای را برای متوقف کردن کامل دولت اسلامی به کار گرفت.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، کودتاها، جنگهای مسلحانه منافقین و گروهکهای مارکسیستی، و تجاوز مسلحانه توسط رژیم بعثی عراق را از جمله توطئههای دشمن در این راه دانست و تصریح کرد: در آغاز استمرار این نظام نوپا، همه آنها که باید برای رفع محرومیتها تلاش میکردند به جبههها اعزام شدند و بعد از دوران دفاع مقدس هم با تصویب یک قانون جهاد سازندگی در وزارتخانه دیگری ادغام شد و فرهنگ بر روحیه جهادی، تحت تاثیر تفکر دیوانسالارانه قرار گرفت.
سردار سلیمانی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در سال ۹۷ فرمان تاسیس بسیج سازندگی را صادر کردند و فرمودند که عدهای از جوانان مومن انقلابی به تأسی از جهاد سازندگی، به رفع محرومیت بپردازند و این مأموریت را به سپاه پاسداران دادند تا این شجره برآمده از روحیه انقلابی جوانان از یک بستر مستعد در سراسر ایران اسلامی پشتیبانی شود.
وی گفت: در طول بیش از دو دهه از حیات بسیج سازندگی که به تعبیر مقام معظم رهبری جایگزین جهاد سازندگی شد، خدمات بسیار گستردهای در زمینهها و عرصههای گوناگون به ملت ایران تقدیم شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ایام کرونایی و مشکلاتی که مردم با آن دست و پنجه نرم میکردند، از خدمات بسیج سازندگی به مردم اشاره کرد و گفت: در آن زمان که تولید ماسک در دنیا یک کالای راهبردی محسوب میشد و همه کشورها با کمبود ماسک مواجه بودند، بسیج سازندگی با ایجاد گروههای مردم پایه در سراسر کشور به تولید ماسک روی آورد و توانست کشور را از واردات ماسک بی نیاز و خودکفا کند.
سردار سلیمانی با تاکید بر اینکه اگر همین یک نمونه را پیش روی خود قرار دهیم، تصریح کرد: در دو سال گذشته اقتصاد مقاومتی مردم سالار در تولید ماسک، قیمت ماسک سیره نزولی و کاهشی داشته است که یک نمونه از کار جهادی در مواجهه با کروناست.
وی با اشاره به اینکه استان فارس این افتخار را دارد که برترین استان در ارائه کمکهای مومنانه در ایام کرونایی است، ادامه داد: با تلاشها و مجاهدتهای سپاه استان و همکاری خیری و کنشگری گروههای جهادی بسیج رتبه اول خدمات رسانی را در کشور به خود اختصاص داد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه این اخلاق حسنه در کشور نهادینه شده است، ادامه داد: امسال با توجه به شرایطی که در کشور ناشی از کاهش ابتلا به ویروس کرونا به وجود آمد، گروههای جهادی بسیج در سراسر کشور به مناطق محروم اعزام شدند و آزمایش جهادگران فاطمی در عرصههای مختلف خدمت رسانی و خدمات مومنانه برگزار شد که در سایه این رزمایش، جامع خدمات متنوع و مورد نظر و نیاز مردم در راستای محرومیت زدایی آغاز شد.
سردار سلیمانی با اشاره به دولت خدمات رسان با اعتقاد به دولت مردم پایه، فرصتی را فراهم کرد که بیش از گذشته از نقش آفرینی گروههای جهادی و بسیج سازندگی هم در زمینه افزایش بهرهوری از محصولات کشاورزی و هم آبرسانی به روستاهاای که دچار تنش آبی هستند، استفاده شود.
وی با بیان اینکه به زودی جهاد آبرسانی به بیش از ۱۰ هزار روستا آغاز میشود، افزود: برای مدیریت آبهای سطح الارضی و کشاورزی برای مزارع تحت عنوان از آبخیز تا جالیز، و عملیات احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی، جمله برنامههای پیشبینی شده در رزمایش جهادگران فاطمی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: استفاده از ظرفیت دستگاههای خدمات رسانی برای تحقق اقتصاد مقاومتی مردمسالار، سپاه و بسیج آماده نقشآفرینی گسترده و عمیق است.
سردار یدالله بوعلی فرمانده سپاه فجر فارس نیز در این اجتماع بزرگ، اظهار داشت: استان فارس بیش از ۴۲ هسته در قالب بیش از ۴ هزار گروه جهادی دارد که در ده عرصه فعالیت میکنند و امروز هم تعدادی به صورت نمادین اژ جهادگران فارس در رزمایش بزرگ ۲۱ هزار نفری حضور دارند.
وی با بیان اینکه پیشبینی ده هزار نفری در رزمایش بزرگ جهادگران فاطمی داشتیم، به حضور ۲۱ هزار نفری جهادگران بسیجی در این رزمایش بزرگ اشاره کرد و گفت: حوزههای جهاد آبرسانی، عمران با ساخت و تعمیر منازل محرومین، فرهنگی با برگزاری کلاسهای تربیتی و برنامههای یادوارههای شهدا، از جملههای پیش بینی شده در رزمایش بزرگ جهادگران فاطمی در فارس است.
به گفته سردار بوعلی، در حوزه اجتماعی و خدمات آموزشی، راهاندازی صندوقهای قرض الحسنه، بهداشت و سلامت با ارائه خدمات پزشکی عمومی و تخصصی، آموزش تحصیلی در جهت جبران عقبماندگیهای تحصیلی دانش آموزان، در حوزه علمی، دامپزشکی با ارائه خدمت گسترده به دامداران استان، کشاورزی با حضور در گلخانهها و مراکز کشاورزی و مشاوره در عرصههای مختلف کشاورزی، خدمات و کمکهای مومنانه در ۲۰ نوع خدمت، همراه با تهیه و توزیع بسیار وسیع بستههای معیشتی، نظرهایی با آزادی بیش از ۱۵۰۰ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد، از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، از عرصههای فعالیتی گروههای جهادی در رزمایش بزرگ جهان گرانه فاطمی در استان فارس است.
محمد هادی ایمانیه استاندار فارس هم در ادامه این تجمع بزرگ، با اشاره به اینکه در ۱۰ سال گذشته یکی از استانهایی که دچار خشکسالی شده استان فارس است، ادامه داد: ما به دنبال معجزه بودیم که این خشکسالی و عطش زمین را رفع کند، و بسیج سازندگی گام در این راه نهاد است.
وی با اشاره به اینکه ۲۶۰ پروژه اجرایی در این راستا آغاز شده است، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد که در روز میلاد منجی عالم بشریت، در ۱۷ اسفند ماه پیش رو، جشن آبرسانی به این روستاها را برگزار کنیم.
ایمانیه گفت: اگر بتوانیم مشکل آب، مسکن، و اشتغال را در روستاها حل کنیم میتوانیم از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد که در سه سال آینده این مشکلات در استان فارس حل شود.
انتهای پیام /