به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، روح الله رحمتی نماینده گروه های جهادی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این شهرستان بیان داشت: از دستاوردهای بزرگ انقالب اسلامی ورود فرهنگ ایثار و جهاد به عرصه های اداری، علمی، دفاعی، فرهنگی و سایر ابعاد زندگی مردم ایران بود و در طول تاریخ معاصرمان دیدیم که حضرت امام راحل عظیم الشان در مورد سازندگی از این استعاره استفاده و جهاد را وارد صحنه های سازندگی می کنند.
فرمان حضرت امام (ره) در سال ۸۵ با تأسیس جهاد سازندگی، عالوه بر رفع محرومیت و خدمت رسانی، تفکر و فرهنگ جهادی و انقالبی را به جامعه تزریق نمودند. با انحالل جهاد در سال 7۹ ،خلع آن در کشور احساس می شد که با پیام تشکیل "بسیج سازندگی" توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی بار دیگر بارقه های امید شروع به تابیدن کرد و همان گونه که معظم له در دیدار جهادگران فرمودند: "این کار اول از خود جوان ها شروع شد. سال 7۹ گزارش این حرکت زیبا و باشکوه به ما رسید و منجر شد به اینکه پیام بسیج سازندگی به قاطبه جوانان کشور داده شد" و بسیج سازندگی را برای سازماندهی و دسته بندی و اعزام و اداره کار گروههای جهادی بنا نهادند.
رحنمی با اشاه به اینکه بعد از 22 سال، این سرمایه عظیم گروه های جهادی به چنان رشد و شکوفایی رسیده ، گفت: حرکت های جهادی و گروه های جهادی به درخت تنومندی تبدیل شده اند که علاوه بر خدمت رسانی و محرومیت زدایی، در کوران بحران ها و حوادث در کنار سایر نهادها، دستگاه ها، سازمان ها و پا به پای دولت در کنار مردم حضور پیدا می کند و به نقش آفرینی می پردازد.
وی افزود:به طوری که در سیل، زلزله، کرونا، طرح کمک مومنانه، فعالیت اقتصاد مقاومتی، ورود به آسیب های اجتماعی و حاشیه شهر، از هفت تپه تا غیزانیه، از سیستان تاگرمی از گلستان تا بشاگرد، از خواف تا سی سخت، از پلدختر و معموالن تا چابهار، از قلعه گنج تا رودان، از مرکز شهرها تا دوردست ترین روستاها و نقاط کشور در دل کویر و کوهستان، خدمات این جهادگران بسیجی در مقابل دید همگان به نمایش گذاشته شده است.
این بانگ گروه های جهادی، الگوی موفق برخواسته از انقالب اسلامی، روز به روز در حال گسترش یافتن است و جوانان جهان اسلام به این نقطه رسیده اند که برای ایجاد تمدن نوین اسالمی و زمینه سازی ظهور حضرت بقیه اهلل اعظم ارواحنا فداء به سمت این جریان مقدس شتافته و از غافله عقب نمانند.
انتهای پیام/