۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
16:03
۱۱:۲۹

۱۴۰۱/۰۲/۲۵

بیش از ۲۸۷ تن شکر در اردبیل کشف شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از کشف افزون بر ۲۸۷ تن شکر عرضه خارج از شبکه در این استان خبر داد.

بیش از ۲۸۷ تن شکر در اردبیل کشف شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ، رامین صادقی  در این زمینه گفت: در پی دریافت گزارشی از سامانه ۱۲۴ سازمان صمت با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در راستای کنترل بازار و برخورد با اخلالگران اقتصادی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: بلافاصله با هماهنگی‌های صورت گرفته از مکان مورد نظر بازرسی صورت گرفت که پس از بررسی‌های لازم، بازرسان متوجه مغایرت آماری و ثبت نشدن کالا در سامانه جامع تجارت ایران شدند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: با توجه به محرز شدن تخلف عرضه خارج از شبکه به میزان ۵۱ میلیارد و ۷۲۲ میلیون و ۴۶۰ هزار ریال، پرونده‌ای در این زمینه تشکیل و جهت صدور به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

وی اضافه کرد: برخورد با اخلالگران در بازار و احتکارکنندگان کالاهای اساسی به جد در دستور کار سازمان صنعت، معدن و تجارت قرار دارد و روزانه در ۲ نوبت کاری و حتی روزهای تعطیل بر بازار نظارت کامل می‌کنند.

صادقی یادآور شد: شهروندان می‌توانند گزارش‌های خود در زمینه احتکار را جهت رسیدگی با سامانه ارتباطی ۱۲۴ مشارکت‌های مردمی و یا شماره ۱۱۳ اداره‌کل اطلاعات درمیان بگذارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید