۲۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 17 June 2025
12:26
کد خبر : 9434437
۱۸:۵۷

۱۴۰۱/۰۳/۰۲
وحیدی:

کمیته‌ای برای بررسی ترور شهید صیاد خدایی تشکیل شده است

رئیس شورای امنیت کشور درباره ترور شهید حسن صیاد خدایی، گفت: با همکاری و هماهنگی نهادهای نظامی و امنیتی کمیته‌ای تشکیل شده و موضوع در دست بررسی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج، احمد وحیدی امروز در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حاضر شد و ابعاد امنیتی و پیامد‌های اجتماعی طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها را شرح داد.

وزیر کشور با بیان اقدامات دولت به ویژه رئیس جمهور برای اجرای این طرح، گفت: در زمان اجرای این طرح شاهد افزایش قیمت مواد غذایی در جهان بودیم. امنیت مواد غذایی به یک مسئله مهم جهانی تبدیل شده است و برخی از کشور‌ها به شدت در حال ذخیره کالا‌های اساسی هستند. با توجه به تمهیدات انجام شده و تأمین کالا‌های اساسی، امروز مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

در این نشست، تعدادی از اعضای کمیسیون امنیت ملی سوالاتی را درباره ابعاد اقتصادی طرح و اجرای هر چه بهتر آن مطرح کردند.

حادثه ترور شهید صیاد خدایی در دست بررسی است

رئیس شورای امنیت کشور در ادامه این نشست درباره ترور روز گذشته در تهران که به شهادت حسن صیاد خدایی منجر شد، بیان کرد: با همکاری و هماهنگی نهاد‌های نظامی و امنیتی کمیته‌ای تشکیل شده و موضوع در دست بررسی است.

وحیدی شهید صیاد خدایی را نیروی انقلابی و متدین توصیف کرد و با تسلیت به خانواده ایشان و همرزمانش، گفت: با اتمام تحقیقات، نتایج آن اطلاع رسانی خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید