۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
08:11
کد خبر : 9435508
۱۳:۱۵

۱۴۰۱/۰۳/۰۶

فعالیت ۲۲۰ نجاتگر هلال احمر در حادثه ساختمان متروپل

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از فعالیت ۲۲۰ نجاتگر جمعیت هلال احمر در قالب پنجاه و دو تیم عملیاتی در محل حادثه متروپل خبر داد

وحید شعبانی گفت: با تلاش های فراوان صورت پذیرفته توسط همه دست اندرکاران ،بخشی از ساختمان ریزش کرده در خیابان امیری آبادان آوار برداری و قسمت هایی نیز برای ادامه عملیات ایمن سازی شده است.

او می‌گوید: بیش از ۲۲۰ نجاتگر این جمعیت در قالب ۵۲ تیم عملیاتی که مشغول ارائه خدمات هستند.

شعبانی خدمت در محل حادثه متروپل هستند،بر تداوم عملیات جستجو و آواربرداری تا کشف آخرین فرد زیر آوار مانده تاکید کرد.

به گفته او شرایط ناپایدار سازه‌ها ضریب خطر وقوع حوادث ثانویه را در منطقه بالا برده و عملیات آوار برداری را با پیچیدگی و سختی مواجه کرده است.

شعبانی در پایان بار دیگر تاکید کرد جمعیت هلال احمر تا پایان عملیات آوار برداری و خروج همه افراد محتمل در ساختمان متروپل در میدان خدمت و در کنار مردم صبور، نجیب و فهیم آبادان خواهد ماند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید