۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
12:49
کد خبر : 9435782
۲۱:۳۰

۱۴۰۱/۰۳/۰۷

رضایت ارباب رجوع باید مهمترین اولویت کارکنان دستگاه‌های اجرایی

شاهرود_سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود با اشاره به اینکه کارکنان باید تکریم ارباب رجوع و تسهیل کار مردم را اولویت کار خود قرار دهند بر توجه به این امر تاکید کرد.

رضایت ارباب رجوع باید مهمترین اولویت کارکنان دستگاه‌های اجراییبه گزارش خبرگزاری بسیج، محمد تقی یزدی در هشتاد و دومین جلسه تحول اداری این ارگان که با حضور کلیه کارکنان در سالن اجتماعات این اداره برگزار شد، با بیان اینکه در آموزه‌های دینی ما و مبانی انقلاب اسلامی و برنامه دولت بر تکریم ارباب رجوع و تسهیل در کار‌ها مربوط به ارباب رجوع تاکید زیادی شده است، افزود: تکریم ارباب رجوع باید در اولویت باشد و ما موظف هستیم در چهار چوب قانون بهترین خدمات را به مردم ارائه دهیم.
او ضمن بیان این مطلب که نقش آموزش بر مدیریت و بهره وری نیروی انسانی یکی از بهترین راهکار‌های ارتقای بهینه خدمات به ارباب رجوع است، ابراز داشت: امروزه آموزش به عنوان یکی از روش‌های توسعه منابع النسانی سازمان‌ها مطرح است و هر سازمانی به افراد آموزش دیده و با تجربه نیاز دارد تا ماموریت خود را به انجام برساند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید