قزوین_ به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام نورالله حسین پور مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه امام صادق(ع) شهرستان آبیک ضمن گرامیداشت قیام مردم در روز ۱۵ خرداد و ارتحال ملکوتی امام امت بیان کرد: راه و مسیر امام خمینی(ره) مسیر رافت و محبت به مردم بوده است و هر مسئولی که می خواهد در مسیر امام راحل قدم بردارد باید در مسیر خدمت به مردم حرکت کند.
وی افزود: طبق آیه شریفه الهی که می فرماید انّ الذین آمنو و عملو الصالحات سیجعل لهم الرحمان ودّا راز ماندگاری امام راحل در جامعه اسلامی نفوذ در قلب مردم بوده است و این اتفاق حاصل نمی شود مگر به وسیله ارتباط با ذات اقدس الهی و انجام اعمال صالح فردی و اجتماعی که در قالب خدمت به مردم است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آبیک خاطرنشان کرد: امام خمینی در روزگاری که شرق و غرب عالم در فکر پایان دوران حکومت دینی و خداپرستی بودند، اسلام فردی در جامعه حاکم بود، طلوع کرد و اندیشه حکومت علوی یا ولایت فقیه را که روح و اساس اسلام است را مطرح کرد و مسلمانان را از خواب غفلت بیدار نمود.
وی یادآور شد: طبق آیه شریفه الهی که می فرماید و لقد ارسلنا موسی بآیاتنا ان اخرج قومک من الظلمات الی النور حضرت امام خمینی، این موسی زمان با عصای معجزه آسای خود در مقابل طاغوت ایستاد و مردم را از ظلمات به سمت نور رهنمون و هدایت کردکه مصداق آیه شریف الهی که می فرماید یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیه مرضیه در نهایت نیز به درجه نفس مطمئنه رسید و به دیدار ذات اقدس الهی شتافت
حجت الاسلام حسین پور در پایان گفت: ارتحال ملکوتی امام امت جهانی را عزادار نمود اما به فضل الهی سکان انقلاب به دست خلف صالحی از جنس امام امت قرار گرفت و بارقه امید را در قلوب مستضعفان و آزادی خواهان زنده نمود و یاس و ناامیدی در اردوگاه دشمنان ایجاد کرد و انشاالله پرچم انقلاب با دستان با کفایت مقام معظم رهبری به حجت بن حسن امام مهدی خواهد رسید.
انتهای پیام