۰۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 21 April 2025
23:07
کد خبر : 9436653
۱۴:۳۳

۱۴۰۱/۰۳/۱۲
فرمانده سپاه ساوه خبر داد:

اعزام ۱۵۰۰ زائر ساوجی به مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی ره/ ابعاد شخصیتی امام راحل برای نسل جوان تبیین شود

سرهنگ مهدی گفت: یک هزار و پانصد زائر از اين شهرستان براي شركت در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خميني(ره) در 14 خراد سال جاري به مرقد مطهر امام(ره) اعزام مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی سرهنگ پاسدار علیرضا مهدی روز چهار شنبه در گفتگو با خبرنگار افتخاری بسیج گفت:این زائرین علاوه بر شرکت در مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی امام (ره) از برنامه‌های فرهنگی و شناخت شخصیت وصیت سیاسی الهی حضرت امام خمینی (ره) بهره‌مند خواهند شد.


سرهنگ مهدی سالروز ارتحال امام راحل را فرصتی برای معرفی ارزش‌های انقلاب اسلامی دانست و اظهارکرد: باید تمام ابعاد وجودی حضرت امام (ره) برای مردم به ویژه نسل جوان تبیین شود.


وی ادامه داد: عزت امروز و آینده ملت ایران و جمهوری اسلامی از برکات امام راحل است، چون ایشان استقلال و آزادی را به ملت ایران هدیه کرد و مردم نیز با تمام وجود از این هدیه گرانقدر در عرصه‌های مختلف دفاع کرده و خواهند کرد.


مهدی افزود: حضور در حرم امام راحل اهمیت زیادی دارد و جهانیان خواهند دید که بعد از گذشت این همه سال، حضور مردم و عشق و علاقه به امام و راه امام بیش از پیش در بین مردم وجود دارد. دشمنان قسم خورده انقلاب دیده اند که هر ساله این عشق و تجدید پیمان محکم‌تر از سال‌های گذشته بوده است.


وی در ادامه اضافه کرد: امام خمینی (ره) یک شخصیت جهانی است و به اعتراف اندیشمندان غربی، قرن بیستم با حضور و اندیشه‌های امام (ره) از قرن آمریکا به قرن خمینی (ره) تغییر نام داده است و این نشان از آن دارد که دشمنان ما با عزت با مقام امام برخورد می‌کنند.


انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید