گفتگویی کوتاه با طلبه ای جوان از زرندیه:

طلبه ای که به تنهایی مسئولیت غسل اموات کرونایی را بر دوش کشید

حجت الاسلام مجید نجارلو: زمانی که اولین فوت شده کرونایی در زرندیه به دلیل ترس و محدودیت‌هایی کرونایی بدون غسل و کفن به خاک سپرده شد و حتی پسر خانواده جرات نداشت در آیین خاکسپاری پدر شرکت کند، غم و غصه بزرگی بر دلم نشست و آنجا بود که تصمیم گرفتم مسئولیت غسل و کفن اموات کرونایی را بر عهده بگیرم.
کد خبر: ۹۴۳۶۷۳۶
|
۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۶

با فروکش کردن بیماری منحوس کرونا و گذشت روزگار تلخ کرونایی، خبرگزاری بسیج استان مرکزی گفتگویی را با جهادگری ترتیب داد که در زمانی که ترس و ناامیدی و دوری از هم، همه جا را فرا گرفته بود این طلبه جهادی به تنهایی بار غسل و کفن کردن اموات کرونایی را بر عهده گرفت.

حجت الاسلام مجید نجارلو از طلبه‌های دهه هفتادی با تحصیلات سطح سه حوزوی و دارای دو فرزند است که در مسجد امیرآباد شهرستان زرندیه به امر تبلیغ دین مشغول است و در طول دوران کرونا بیش از ۲۵۰ نفر از فوت شدگان کرونایی شهرستان زرندیه را به تنهایی غسل و کفن کرده است.

مسئول گروه جهادی شهید کریم صلاح با بیان اینکه شروع شیوع بیماری کرونا ترس و دلهره را در جامعه افزایش داد اظهارداشت: به عنوان یک طلبه در آوردگاه مبارزه با کرونا رسالت خود را یاری هموطنانی دیدم که متاسفانه نزدیکان خود را از دست داده اند و غسل و کفن اموات کرونایی را به عهده گرفتم.

حجت الاسلام نجارلو ادامه داد: از همان نخستین روزهای شیوع کرونا به همراه جوانان گروه جهادی شهیدکریم صلاح اقدام به ضدعفونی کردن معابر، بیمارستان‌ها و توزیع غذا و آب‌میوه بین کادر درمان بیمارستان شهدای آسیابک و دیگر مراکز درمانی شهرستان کردیم و به عنوان نیروی جهادی در بیمارستان‌ها به یاری بیماران و کادر درمان شتافتیم.

وی افزود: زمانی که اولین فوت شده کرونایی در زرندیه به دلیل ترس و محدودیت‌هایی کرونایی بدون غسل و کفن به خاک سپرده شد و حتی پسر خانواده جرات نداشت در آیین خاکسپاری پدر شرکت کند، غم و غصه بزرگی بر دلم نشست و آنجا بود که تصمیم گرفتم مسئولیت غسل و کفن اموات کرونایی را بر عهده بگیرم.

این طلبه جهادی اظهارکرد: شب‌ها تا صبح کار ضدعفونی معابر و خیابان‌ها و فضاهای عمومی را انجام می‌دادم، صبح‌ها در بیمارستان کمک‌کار پرستاران و کادر درمان بودم، برای هر فوت شده کرونایی به طور متوسط ۹ ساعت وقت می‌گذاشتم و همه امور مربوط به تهیه لباس، سردخانه، انتقال به آرامستان و غسل و کفن را انجام می‌دادم.

نجارلو گفت: در طول دوران کرونا بالغ بر ۲۵۰ نفر از فوت شدگان کرونایی را به تنهایی غسل داده‌ام که تنها در چند مورد اندک برخی از اقوام فوت‌شدگان در غسل و کفن به من یاری دادند.

وی در پاسخ به این سوال که چگونه بر ترسش غلبه کرده و بدون نگرانی این اقدام ارزشمند را انجام داده‌ است، می‌گوید: در سال ۹۸ تصادف سنگینی کردم و به دلیل آسیب جدی مغز تا مدت‌ها بیهوش و سطح هوشیاری خود را از دست داده‌ بودم، بعد از به هوش آمدن به این باور رسیدم که تا خدا نخواهد برگی از درخت نخواهد افتاد، همین باور و ایمان باعث شد بدون ترس دلم را به خدا تاخت بزنم، چرا که می‌دانستم تا خدا نخواهد هیچ اتفاقی برای من نخواهد افتاد و اگر هم خواست خدا مرگ من در این راه هست، به رضای او راضی بودم.

طلبه دهه هفتادی با اشاره به فعالیت‌های گروه جهادی شهید صلاح تصریح می‌کند: در کنار فعالیت‌هایی که در امر مبارزه با کرونا داشتیم، در کار ساخت خانه محرومین نیز دست به کار شده و تاکنون بالغ بر ۳۰ واحد مسکونی را با کمک خیرین  و ارگان‌های حمایتی برای افراد بی‌بضاعت و نیازمند احداث و تعمیر و بازسازی کردیم.

نجارلو می‌گوید: کرونا درس‌های زیادی به ما آموخت و به ما یادآوری کرد که خیلی زود دیر می‌شود، باید قدر لحظه‌های در کنار هم بودن را بدانیم و ارزان محبت‌‌فروشی کنیم.



ارسال نظرات