استاندار مرکزی مطرح کرد:

اجرای سند آمایش استان نیازمند عزم و فعالیت جدی و فراروزمره‌ای/لزوم انجام تمام فعالیت‌های استان در چارچوب سند آمایش

فرزاد مخلص الائمه گفت: امسال دولت سیاست و تمرکز خود را بر تکمیل طرح‌های نیمه تمام مصروف کرده است و در واقع سال ۱۴۰۱ فرصتی است برای بررسی و جبران کاستی‌های سالهای گذشته است.
کد خبر: ۹۴۳۷۷۸۳
|
۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۰

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، گفت: تمامی فعالیت‌ها و برنامه‌های استان باید در چارچوب سندآمایش انجام گیرد.


 مخلص الائمه با اشاره به ارائه سند آمایش استان به عنوان سند بالادستی و راهبردی، اظهار کرد: از سال ۱۳۴۶ بحث آمایش سرزمین در دانشگاه تهران مطرح و سپس با حضور یک شرکت ایرانی فرانسوی در سازمان وقت برنامه دنبال و برخی اسناد پایه تهیه شد و سپس بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و بویژه پایان جنگ تحمیلی به صورت جدی در دستور کار نظام برنامه‌ریزی کشور قرار گرفت.


وی تصریح کرد: با همه عقب‌افتادگی‌ها در اجرای این برنامه، نهایتاً و با تأخیر بسیار زیاد، سند آمایش سرزمین در سال گذشته ابلاغ شد در حالی که بخش زیادی از چیدمان انسان، فعالیت و فضا به عنوان هدف اصلی آمایش در کشور شکل گرفته است و مسلماً اجرای این سند با برخی چالشها روبرو می‌شود، اما به هر حال باید تمام فعالیت‌های حال و آینده در قالب و هماهنگ با این سند انجام پذیرد.


مخلص الائمه با بیان اینکه با وجود همه معطلی‌ها، در تدوین سند آمایش کار خوبی انجام و برش استانی برای افق 1414 نیز تهیه شده است، گفت: خوشبختانه نوع نگاه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، از سطح بودجه‌ای به نگاه متوازنِ برنامه‌ای ارتقا یافته و این نگاه حتما اثرات مثبت خود را به همراه خواهد داشت.


وی با اشاره به پیشنهاد برگزاری جلسات شورای برنامه ریزی و توسعه استان در فواصل زمانی نزدیک به منظور ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذیل برنامه ششم توسعه کشور، افزود: در آستانه تدوین برنامه هفتم توسعه کشور هستیم و قطعاً برگزاری جلسات مستمر شورای برنامه‌ریزی جهت بررسی عملکرد برنامه ششم و آمادگی برای ورود به برنامه هفتم مثمر ثمر خواهد بود.


استاندار مرکزی اضافه کرد: امسال دولت سیاست و تمرکز خود را بر تکمیل طرح‌های نیمه تمام مصروف کرده است و در واقع سال ۱۴۰۱ فرصتی است برای بررسی و جبران کاستی‌های سالهای گذشته است.


وی با تأکید بر اینکه اجرای سند آمایش در حوزه‌های شهرستانی نیازمند عزم و فعالیت جدی و فراروزمره‌ای است، گفت: امور روزانه نباید مانع توجه به برنامه و سند آمایش شود، مدیران کل ضمن اشراف کامل بر برش‌های دستگاهی این سند، موظف هستند که مدیران شهرستانی خود را نسبت به ضرورت توجه و اجرای این سند توجیه کنند و فرمانداران نیز به عنوان رییس شورای برنامه‌ریزی شهرستان موظف به اشراف و توجه به سند آمایش هستند و اگر کم کاری از اداره کلی صورت می‌گیرد، فرمانداران موظف به جبران کاستی‌ها هستند و نسبت به اجرای سند باید نگاهی مطالبه‌گرانه از دستگاه‌های اجرایی داشته باشد.


وی اظهار کرد: سند آمایش مهمترین سند توسعه‌ای کشور است که چیدمان بهینه انسان، فضا، فعالیت و سرزمین تعیین می‌کند تا روند پیشرفت کشور را هدایت کند، برش استانی سند با روش علمی قابل قبولی تهیه شده است و باید تمامی فعالیت‌ها، جذب منابع، تدوین برنامه‌های کلان و خرد در همه حوزه‌ها در قالب و چارچوب این سند انجام گیرد، مباحث جدی در حوزه محیط زیست در این سند دیده شده است و اگر در دهه‌های گذشته این سند تدوین شده بود امروز با چالش‌های زیست محیطی مواجه نبودیم، اما به هرحال از این پس فعالیت‌ها باید در قالب این سند انجام گیرد.


مخلص الائمه بیان کرد: تمام کم و کاستی‌های سال گذشته باید در سال جاری جبران شود، موانع موجه باید پیگیری و رفع شود، اما موانع ناشی از کم کاری باید به هر شکل ممکن امسال جبران شود؛ چراکه تعداد زیاد طرح موافقت شده، بدون پرداخت تسهیلات قابل پذیرش نیست.


استاندار مرکزی با تأکید بر اینکه تمامی امور عقب افتاده باید با سرعت مناسب در بانک‌ها جبران شود، گفت: اینکه منابع بانکی تبصره ۱۸ به منظور اجرای امور روزمره از دست برود، قابل قبول نیست.


استاندار مرکزی با اشاره به تغییر ساعت کار ادارات از شنبه هفته آینده، گفت: این تغییر صرفاً به منظور مدیریت مصرف برق است کما اینکه ادارات باید از همین امروز نسبت به مصرف بهینه برق اهتمام داشته باشند چراکه شرایط ویژه‌ای پیش‌رو است و مدیریت این شرایط، مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی اعم از مصرف‌کنندگان عمده و خرد را می‌طلبد و کار باید با هدایت شرکت توزیع برق استان و شرکت برق منطقه‌ای باختر پیش رود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار