۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:44
۲۰:۳۵

۱۴۰۱/۰۳/۲۹

سپاه میدان‌دار خنثی کردن توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی است

فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر در نشست صمیمی با کارکنان این سپاه گفت: سپاه پاسدارن میدان‌دار و دارای نقش اساسی در خنثی کردن توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی است

سپاه میدان‌دار خنثی کردن توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، سردار علی رزمجو در ابتدای این نشست، شرکت در جهاد در عرصه‌های گوناگون را لازم و ضروری عنوان و اظهار کرد: جهاد یک تکلیف است و ممکن است مصادیق جهاد در برهه‌های مختلف زمانی تغییر کند ولی اصل جهاد همیشه وجود دارد که برای نمونه می‌توان به جهاد در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و دفاعی اشاره کرد.


وی خطاب به پاسداران تصریح کرد: همه ما به عنوان پاسداران انقلاب اسلامی لازم است بدانیم که جهاد الزامات گوناگونی دارد که یکی از این الزامات مهم، درک درست و صحیح از خطرها و تهدیدات پیش روی انقلاب اسلامی است یعنی لازم است از خطرات و تهدیداتی که علیه انقلاب اسلامی از سوی دشمن طراحی می‌شود قبل از اجرای آن، آگاه باشیم.
فرمانده سپاه استان بوشهر افزود: در واقع، زندگی، اقتدار و پویایی امت مجاهد این است که محور عملیات دشمن را خوب تشخیص دهد، بر مبنای آن خوب طراحی کند و بر اساس آن طراحی، خوب در مقابل دشمن بایستد و جهاد کند.


این مقام مسئول، سپاه پاسداران را میدان‌دار و دارای نقش اساسی در خنثی کردن توطئه‌های دشمن عنوان و خاطرنشان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی چند برنامه مهم را علیه این انقلاب آغاز کردند که این برنامه‌ها همچنان نیز ادامه دارد و لازم است همه ما به عنوان پاسداران انقلاب اسلامی، آن برنامه‌ها را به خوبی بشناسیم تا بتوانیم در برابر آن به خوبی آماده جهاد و دفاع از انقلاب اسلامی باشیم.


فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام اضافه کرد: دشمن امروز به شدت به دنبال رجعت در اندیشه‌ها، ارزش‌ها و الگوهای انقلابی و بازگشت به گذشته است که اگر به مسائل اجتماعی و معضلات فضای مجازی در جامعه نگاه کنیم به خوبی به این موضوع مهم، پی می‌بریم.


سردار رزمجو یادآور شد: امروز جنگ دشمنان، از خاکریزهای فیزیکی جنوب و غرب به وسیله ابزار فضای مجازی به شهرها، بخش‌ها و روستاها کشانده شده که لازم است همه ما در این زمینه بیش از گذشته، هوشیار باشیم.


وی در پایان تأکید کرد: هرگز از هیاهوی دشمن، سست نشوید و فریادهای او را در فضای مجازی باور نکنید چرا که دشمن به شدت ضعیف و ناتوان شده است.


انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید