۰۹ / تير / ۱۴۰۴ - 30 June 2025
15:39
کد خبر : 9442878
۱۸:۲۶

۱۴۰۱/۰۴/۱۴
معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا:

جنگ ترکیبی دشمنان با جهاد تبیین خنثی می‌شود

ساری-معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا گفت:امروز دشمنان با ابزارهای مختلف به ویژه در فضای مجازی درصدد ضربه زدن به انقلاب هستند که جهاد تبیین می تواند توطئه های دشمنان نظام را خنثی کند.

جنگ ترکیبی دشمنان با جهاد تبیین خنثی می‌شود

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، سرهنگ عسگر مجیدی معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا امروز  در گردهمایی کنشگران و فعالین عرصه جهاد تبیین با حضور نخبگان، فرهیختگان ومبلغان اقشار بسیج درسالن اجتماعات غدیر ستاد سپاه کربلا با گرامیداشت یادو خاطر امام و شهداگفت: امنیت و آرامش امروز را مدیون خون شهدا هستیم و برای رسیدن به سعادت در هرسنگری باید ادا‌مه دهنده راه آنان باشیم.

سرهنگ مجیدی با اشاره به دستاورد‌های انقلاب افزود: انقلاب ما با انقلاب‌های دیگر متفاوت است، زیرا انقلاب‌هایی که درجهان رخ داد مسیر خود را تغییرداد، اما انقلاب ما به بلوغ و تثبیت رسید وبه عنوان یک الگو در منطقه و جهان موجب بیداری اسلامی شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا با بیان اینکه دستاورد‌ها و موفقیت‌های انقلاب اسلامی در تبیین آرمان‌های انقلاب اسلامی موثر است ادامه داد:دشمن بعد انقلاب نیز به دشمنی خود ادامه داد و تلاش کرد با کودتا، ترور، تحمیل کردن جنگ، شبیه خون فرهنگی و وارونه جلوه دادن حقیقت کشور را به سمت نابودی بکشاند.

سرهنگ مجیدی اضافه کرد: درعرصه دیگر دشمن با یک جنگ ترکیبی هویت زدایی باور و اعتقاد نسل جدید را نشانه گرفت تا قطع زنجیره نسلی را میان نوجوانان، جوانان، انقلاب و نظام به وجودآورد.

معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا در ادامه خاطرنشان کرد: درگیری ما با دشمن و غرب درگیری اعتقادی بوده و
باور واعتقاد ما اسلام ناب و اصیل است اکنون فعالان و کنشگران فرهیخته مجاهدین وسربازان خاکریز و صحنه جنگ جدید هستند که باید با تببین درست خنثی کننده حرکت دشمنان باشیم.

سرهنگ مجیدی در پایان سخنان خود تصریح کرد: اکنون که رهبر معظم انقلاب بر جهاد تبیین تاکید دارند ماموریت و تلاش ما در این جهاد باید متفاوت و جدی باشد تا شاهد خنثی شدن توطئه‌های دشمنان و اجرایی شدن اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید