۱۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 05 June 2025
03:24
کد خبر : 9444955
۰۸:۴۳

۱۴۰۱/۰۴/۲۵
جانشین فرمانده کل سپاه:

تحقق حرکت‌های جهادی نیاز به اراده همگانی دارد

جانشین فرمانده کل سپاه در بازدید از اقدامات گروه‌های جهادی استان فارس، گفت: تحقق حرکت‌های جهادی نیاز به اراده همگانی دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پس از بازدید میدانی و هوایی برای بررسی میزان پیشرفت پروژه‌های آبرسانی روستا‌های مختلف استان فارس به ویژه در شهرستان‌های بیضا و مرودشت، در جلسه دفتر فنی جهاد آبرسانی بسیج سازندگی فارس در خصوص پروژه‌های جهادی بیان کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی حرکت‌های جهادی بود و متاسفانه پس از مدتی جهاد سازندگی را منحل کردند و مدت‌های زیادی بود که خلاء نبود جهاد سازندگی احساس می‌شد و خوشبختانه با تشکیل بسیج سازندگی دوباره جریان حرکت‌های جهادی احیاء شد.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: هم اکنون در سال چهل و سوم انقلاب اسلامی قرار داریم و هر چند کار‌های عمرانی و جهاد آبرسانی که در حال انجام است باید زودتر انجام می‌شد، اما خوشحالیم که امروز شاهد حرکت‌های جهادی با قدرت بالا و مهارت‌های فنی بیشتر هستیم و کار آبرسانی به روستا‌ها در حال انجام است.

سردار فدوی با اشاره به اینکه پروژه‌های آبرسانی با سرعت خوبی در حال انجام است، افزود: امیدواریم که تمام پروژه‌های جهاد آبرسانی فارس تا پایان امسال به اتمام برسد و مشکل آب ۳۷۲ روستا حل شود البته تعداد روستا‌های استان فارس که با مشکل آب روبرو هستند، فقط روستا‌های تحت پوشش این طرح نیستند و حتما در آینده نیز تعداد روستا‌های تحت پوشش طرح جهاد آبرسانی افزایش خواهد یافت.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه آرمان و اهداف حرکت‌های جهادی بالاست، گفت: کار‌های جهادی فقط معطوف به آبرسانی نیست و در تمام حوزه‌ها که لازم است ورود می‌کنند خوشبختانه هم اکنون نیز در مباحث راه سازی، ساخت مسکن محرومین، آبخیزداری و کشاورزی نیز وارد شده‌اند و باید دائم این فعالیت‌ها را گسترش داد و اراده همگانی و همکاری تمام نهاد‌ها باید ایجاد شود تا رفع محرومیت‌ها در سریعترین زمان ممکن محقق شود.

 

تحقق حرکت‌های جهادی نیاز به اراده همگانی دارد

 

انتهای پیام/

 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید