به گزارش خبرگزاری بسیج حجتالاسلام علی نوری مسؤول سازمان بسیج طلاب استان اصفهان در گفتوگویی با بیان اینکه طلاب اصفهان در دوران کرونا اقدامات بسیاری در مقابله با ویروس منحوس کرونا انجام دادند، اظهار داشت: حضور در ۱۵ بیمارستان استان و مراقبت از بیماران، کمک به کادر درمان، ارتقای روحیه امیدواری در جامعه با سخنرانیها، برگزاری روضههای خانگی با رعایت شرایط کرونایی و برگزاری مراسم دعا و نیایش با هدف ارتباط با خدا و افزایش روحیه و امید به آینده از جمله اقدامات طلاب و روحانیون بسیجی استان بود.
وی به حضور طلاب جهادی در آرامستانها در ابتدای شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: بیشاز ۵۰۰ طلبه استان اصفهان با حضور در آرامستانها نسبت به کفن و دفن اموات کرونایی اقدام کردند و باجهاد و ایثار اجازه ندادند حتی یک نفر از متوفیان کرونا بدون غسل و کفن و اقامه نماز اموات به خاک سپرده شود تا جایی که برخی از این طلاب ۸۰۰ میت را تجهیز کردند.
نوری با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب در خصوص کمکهای مومنانه، یادآور شد: بخش دیگری از خدمات طلاب و روحانیون بسیجی جمعآوری کمکهای مردمی در قالب رزمایش مواسات مومنانه در ۱۰ نوبت بود که در این مدت در استان اصفهان بیش از ۱۸ هزار بسته کمکهای مؤمنانه توزیع شد.
وی با یادآوری اینکه همچنین طلاب و روحانیون اصفهان در روزهای ابتدایی شیوع کرونا در قالب گروههای مختلف اقدام به تولید و توزیع اقلام بهداشتی از قبیل ماسک و دستکش و الکل نمودند، ادامه داد: برخی از مساجد به کارگاههای تولید ماسک تبدیل شد و با هدایت ائمه جماعت و بسیج نیروهای مردمی ماسکهای ارزان قیمت تولید و به صورت رایگان در بخشهای مختلف به ویژه بیمارستانهای کرونایی، مناطق محروم، مجالس روضه، مدارس و بخشهای دیگر توزیع شد.
نوری گفت: حدود هزار و ۵۰۰ نفر از اعضای بسیج طلاب استان اصفهان در ایام کرونا و در رزمایش مؤمنانه کار گندزدایی و ضد عفونی خیابانها و معابر، تولید دستکش، ماسک، گان و تهیه بستههای بهداشتی و تهیه غذای گرم را انجام میدادند.
مسؤول سازمان بسیج طلاب استان اصفهان نذر خون، تفقد از خانواده متوفیان کرونایی و شرکت در طرح غربالگری حاج قاسم سلیمانی را از دیگر اقدامات طلاب و روحانیون جهادی عنوان کرد و گفت: این فداکاری و همراهی در حالی صورت میگرفت که بسیاری از مردم به خاطر توصیه پزشکان و به منظور قطع زنجیره سرایت کرونا حتی برای نزدیک ترین افراد خانواده خود نمیتوانستند در بیمارستان ها حضور داشته باشند.
وی عنوان کرد: افزون بر این طلاب جهادی همواره در کمک به مردم در بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله پیشگام بودهاند که نمونه آن را میتوان حضور طلاب جهادی اصفهان در سیل خوزستان در ۲ سال قبل نام برد.
نوری با یادآوری اینکه در همین راستا و به منظور پاسداشت تلاشها و انعکاس فعالیتهای طلاب و روحانیون کشور در طول ۲ سال مبارزه با ویروس منحوس کرونا و حوادث و خدمات این قشر در حوادث و بلایای طبیعی، جشنواره فیلم «بشیر» از سوی سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور برگزار شد، خاطر نشان کرد: این جشنواره در قالب فیلم مستند، فیلم کوتاه، نماهنگ، گزارش خبری و عکس، با موضوع حضور و فعالیت طلاب و روحانیون جهادگر بسیجی در خدمترسانی در عرصههای اجتماعی، مبارزه با ویروس کرونا، سیل و زلزله برگزار شد.
مسؤول سازمان بسیج طلاب استان اصفهان با بیان اینکه تاریخ برگزاری جشنواره فیلم بشیر هفته اول اسفند ماه سال بود، اظهار کرد: پس از بررسی ۷۰ اثر در قالب فیلم، مستند کوتاه، نماهنگ و بیش از ۷۰۰ عکس، اختتامیه این جشنواره در تاریخ ۲۲ تیرماه در تهران برگزار شد و از آثار برتر جشنواره در موضوعات مختلف تقدیر شد.
وی گفت: استان اصفهان با ۲ اثر در این جشنواره شرکت کرد که پس از بررسی اثر مستند، بهعنوان مستند برتر کشوری انتخاب و تجلیل شد.