۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
02:11
کد خبر : 9445346
۱۳:۵۸

۱۴۰۱/۰۴/۲۶
فرمانده قرارگاه سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین؛

غدیر، مظهر تجلی همه انبیاست/سادات پاسدار، با منش ولایی، زینت انقلاب باشند

سید اباذر بابایی در گفتگو با خبرنگار بسیج بیان کرد: غدیر مظهر تجلی سلاله همه انبیا و اولیا خداست که در آخرین حج پیامبر اسلام(ص) به جهانیان عرضه شد.

قزوین_سرهنگ پاسدار سید اباذر بابایی فرمانده قرارگاه سپاه صاحب الامر(عج) به مناسبت عید غدیر در گفت و گو با خبرنگار بسیج گفت: سیادت بار سنگینی بر دوش ما می گذارد و باید تعامل و درایت خوبی را در جامعه عرضه

 کنیم تا دید مردم و جامعه در راستای تفکرات اهل بیت تقویت شود.

 

وی افزود: حضرت علی(ع) به همراه فرزندانش ادامه سلسله انبیا و اولیا هستند و در اخرالزمان مردی از سلاله پاک پیامبر(ص) مصلح و ناجی جهان خواهد شد تا با عدالت و قسط دنیای آرمانی را رقم بزند.

 

بابایی عنوان کرد: سید بودن در سپاه پاسداران علاوه بر اینکه نیازمند رفتار و منش اسلامی با تبعیت از صالحان است تکلیف ویژه ای برای انجام کار خوب به انسان واجب می کند تا از همه ظرفیت ها بر مبنای اخلاق و رفتار علوی کار و تلاش استفاده کنیم.

 

سید اباذر بابایی تصریح کرد: خدای متعال در سوره کوثر به پیامبر(ص) فرمودند؛ ما به تو نعمتی بخشیدیم که مایه برکت و فزونی است و برکت در کار و تلاش با پاکی و توسل به ایمه میسر می شود. ما سادات سربازان انقلاب و امام مستضعفان هستیم و تا زنده ایم به افتخار زیبنده شدیم.

 

وی در پایان گفت: سادات که در سپاه پاسداران خدمت می کنند باید زینت اهل بیت و انقلاب باشند و در تهذیب و تزکیه نفس با بردباری و تلاش مضاعف سر آمد باشند.

 

انتهای پیام/۱۰۰۲


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید