۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
18:33
کد خبر : 9448195
۱۲:۱۹

۱۴۰۱/۰۵/۰۹
مدیرکل اوقاف گلستان:

مدارس موقوفه مهارتی در گلستان راه اندازی می‌شود

حجت الاسلام سلیمانی فرد با اشاره به وجود ۴۷۰ باب مرکز آموزشی موقوفه در گلستان گفت: که برای ارتقاء مهارت‌ها و اشتغال آفرینی مدارس موقوفه مهارتی در این استان ایجاد می‌شود.

مدارس موقوفه مهارتی در گلستان راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجت الاسلام روح الله سلیمانی فرد گفت: با هدف آموزش بهره برداران گلستانی در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه های مزیتی استان مانند گردشگری، آبزی پروری و کشاورزی مدارس موقوفه مهارتی راه اندازی تا نیروی آموزش دیده و کاردان به جامعه تزریق شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان افزود: حدود ۶ هزار هکتار اراضی زراعی موقوفه در گلستان واقع شده که در تلاش هستیم با افزایش مهارت فعالان این حوزه بهره وری از موقوفات را بهبود دهیم و در خلق فرصت‌های شغلی جدید دستاوردهای ملموسی داشته باشیم.

وی گفت: با توجه به اینکه کشاورزی از مزیت‌های اصلی گلستان است، مذاکراتی با مرکز تحقیقات کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل فنی و حرفه‌ای استان انجام شده تا بتوانیم در مدارس موقوفه استان نیروهای کار آموزش دیده و تکنسین‌های کاربلد تربیت و حتی جذب کنیم.

سلیمانی فرد ادامه داد: بخشی از نیروهای تربیت شده در قالب تکنسین‌ها و کارشناسان مهارت دیده در واحدهای اقتصادی و کشاورزی اوقاف به کارگیری خواهند شد و سایرین هم به عنوان نیروی کار آموزش دیده و کاربلد به بنگاه‌های اقتصادی معرفی می‌شوند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان تاکید کرد: آشنایی با آموزه‌های نوین زراعت جهت بهره بهره وری حداکثری از پتانسیل‌های کشاورزی منطقه و بکارگیری فن آوری ها جدید شرکت‌های دانش بنیان در موضوع کشاورزی و باغداری از جمله اقدامات اوقاف در این مدارس خواهد بود.

گفتنی است استان گلستان پنج هزار موقوفه و ۶۴ هزار رقبه دارد که حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد آنها با نیت اطعام دهی و عزاداری ابا عبدالله حسین (ع) است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید