شرع و قانون پشتیبان آمران به معروف و ناهیان از منکر است
بهمن شهریاری بعدازظهر روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت دهه محرم ، دهه امر به معروف و نهی از منکر در اهواز افزود:فریضه امر به معروف و نهی از منکر که امام حسین(ع) جان خود ، فرزندان و اصحابش را فدای آن کرد یک فریضه همگانی است و باید مردمی شود تا منکرها در جامعه کم و معروفها ترویج شود.
وی گفت: این فریضه الهی بر اساس آموزه های دینی و قرآنی یک رسالت همگانی است و همه وظیفه داریم به سهم و توان خود این فریضه را در جامعه ترویج کنیم.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان در ادامه افزود: برخی دایره امر به معروف و نهی از منکر را محدود به حجاب و پوشش می کنند در حالی که محدوده این فریضه بسیار گسترده است.
وی شعار امسال دهه محرم را "ملت حسینی، مطالبه گری آگاهانه و تبیین مجاهدانه" بیان کرد و کم کاری، بی توجهی مسئولان به مطالبات مردمی، آسیب های اجتماعی، پاسخگو نبودن دستگاههای اجرایی و اداری را از مصادیق منکرات بیان کرد و افزود: مردم باید مطالبات خود را به صورت منطقی مطرح تا مسئولان احساس مسئولیت کنند و در صدد محقق کردن مطالبات آنان برآیند.
۳۳ دستگاه در عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر مسئولیت دارند
دبیرستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان گفت: طبق قانون فعلی کشور ، ۳۳ دستگاه در عمل و تحقق فریضه قطعی امر به معروف و نهی از منکر مسئولیت دارند.
شهریاری با انتقاد از برخی دستگاه های اجرای و اداری در تحقق و عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر کم کاری می کنند، افزود: این ستاد بر اساس مسئولیت های شرعی و قانونی، موارد کم کاری برخی دستگاه های اجرایی را از طریق دستگاه قضایی پیگیری میکند.
وی گفت: البته باید مردم نیز مطالبه گری کنند و موارد ضعف، کم کاری و فساد را مطرح کنند و در این زمینه کوتاه نیایند.
شهریاری با بیان اینکه همه ما موظف هستیم به مردم خدمت کنیم، افزود: خدمت کردن به مردم و رسیدگی به مشکلات مردم از مصادیق عینی امر به معروف است.
وی بر بهره گیری از فضای معنوی ماههای محرم و صفر برای ترویج و همگانی کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و افزود: اگر این فریضه در جامعه کم رنگ و بی روح شود اشرار در جامعه مسلط میشوند و منکرات جای معروف ها و معروف ها جای منکرات را خواهند گرفت و یا به بیانی حلال خدا حرام و حرام خدا حلال خواهد شد.