۰۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 22 April 2025
03:44
کد خبر : 9450027
۱۹:۲۹

۱۴۰۱/۰۵/۱۷
استاد حوزه و دانشگاه:

فلسفه قیام ابا عبدالله الحسین(ع) احیای فرهنگ اسلام اصیل است

استاد حوزه ودانشگاه گفت: فلسفه قیام امام حسین(ع)، احیای فرهنگ اسلام اصیل و زدودن زنگارهای تحریف‎ و بدعت‎ از دین است.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از فرهنگی و تبلیغات نمایندگی ولی فقیه در گروه موشکی ١۵خرداد نیروی زمینی سپاه ، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم حسینی در ویژه برنامه مشترک عزاداران حسینی گروه موشکی ۱۵ خرداد ولشکر مقدس 14 امام حسین (ع) در خیمه حسینی گلستان شهدای اصفهان، به موضوع فلسفه قیام کربلا پرداخت و عنوان کرد: در ایامی که مصادف با عزای حسینی است، مؤمنان جلسات مختلف عزاداری برگزار می‌کنند که به برکت این مجالس و سیدالشهدا(ع)، معارف دینی ترویج پیدا می‌کند و این برنامه‌ها به نوبه خود، جلسه و کلاس درس دین است.

وی با اشاره به اینکه حضور در مجالس عزاداری باعث سعادت دنیوی و اخروی است، با استناد به سخن امام رضا(ع) به ابن شبیب اظهار داشت: زیارت امام حسین(ع)، ملاقات خدا را درحالی که هیچ گناهی در نامه اعمال نباشد به همراه دارد و لعنت کردن قاتلان امام حسین(ع) توأم با هم جواری با پیامبر اسلام(ص) در بهشت می‌شود.
وی‌ درباره فلسفه قیام اباعبدالله(ع) افزود: قیام امام حسین(ع) هرگز از روی هوای نفس و خواست‌های شخصی صورت نگرفت، قیام ایشان برای مقابله با ظلم و فساد یزیدیان بود که به ضرر اسلام و مسلمانان تمام می‌شد.
این استاد حوزه ادامه داد: امام حسین(ع) علّت و انگیزه قیام خویش را، مبارزه با منکرات فراوان در جامعه اسلامی و تبلیغ و ترویج معروف در بین مسلمانان، اعلام می‎کنند‎. بنابراین، فلسفه اصلی و نهایی نهضت حضرت را می‎توان در یک هدف جا‎مع و کلّی یعنی «احیای فرهنگ اسلام اصیل و ناب محمدی(ص) و زدودن زنگارهای تحریف‎ و بدعت‎ از دین جدّشان» خلاصه کرد‎.
وی اظهار داشت: جاودانگی نهضت و یاد و خاطره امام حسین(ع) اجر و مزدی الهی است که همیشگی و دائمی می‌باشد، خداوند برای شهدا مقام جاودانه‌ای قرار داده است و روشن است که شهدا نیز درجاتی دارند که حسین بن علی(ع) از میان آنان سیدالشهدا نام گرفته و اجر و پاداش او هم متناسب با شخصیت برتر و درجه والاتر شهادتش نیز برترین درجه پاداش است.
حسینی گفت: خدای متعال، اهل بیت(ع) را مطهر نامیدند لذا امام حسین(ع) نیز پاک و مطهر هستند، حال اگر مؤمنان بخواهند همنشینِ این پاکان و مطهرین شوند، باید یک سنخیت در خود ایجاد کنند که لازمه آن پاک شدن و توبه است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید