تا کنون یک میلیون سرباز تحت پوشش برنامه های مهارت آموزی قرار گرفته اند
سردارموسی کمالی، مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح، درحاشیه جلسه قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه استان سیستان و بلوچستان که در سالن جلسات فرماندهی سپاه سلمان برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از سال96 آغاز شده و براساس نقشه راهی که ترسیم شده در مدت زمانی 5 سال باید همه سربازان را تحت پوشش برنامه های مهارت آموزی قرار دهییم.
وی در ادامه تصریح کرد: طبق این برنامه سال ۹۷ به عنوان اولین سال در قالب رویش، سال ۹۸پرورش، سال ۹۹ گسترش و امسال نیز به عنوان سال پوشش ملی قرار گرفته است .
کمالی با تاکید براین مطلب که همه سربازان در این سالها باید تحت پوشش برنامه های جامع مهارت آموزی قرار می گرفتند گفت : طبق برنامه ای که تعیین شده است ،هر سرباز حداقل یک مهارت تخصصی و پنج مهارت عمومی را باید آموزش ببیند که خوشبختانه توانستیم در این چند ساله بالغ بر یک میلیون سرباز را تحت پوشش برنامه های مهارت آموزی قرار دهیم .
مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح اذعان داشت : در حال حاضر هدف از بازدید از استان سیستان وبلوچستان رویت عملکرد استان در این چند سال و به تبع این عملکرد موانع و مشکلات احتمالی که وجود دارد و همچنین راه حل های پیشنهادی برای رفع این موانع و مشکلات تلاش کنیم.
وی با تاکید براین که طبق برنامه تنظیم شده امسال همه سربازان باید تحت آموزش قرار گیرند ولی بدلایلی از برنامه عقب هستیم افزود: ۸۵ درصد از سربازان تحت آموزش تخصصی و ۱۰۰درصد تحت آموزش های مهارت عمومی شامل کسب وکار،سبک زندگی، امداد ونجات، استفاده از فضای مجازی و اینترنت برای کسب وکار و آموزش های مالی و حقوقی است.
وی با اشاره به اینکه این آموزش با دو تیم آموزشی از قرارگاه مهارت آموزی در زاهدان و چابهار مشغول فعالیت است تصریح کرد: الحمدالله با توجه به وضعیت منطقه که منطقه محرومی است و مشکلات خاص امنیتی خودش را دارد با لحاظ کردن این طرح شاهد وضعیت مطلوبی با توجه به انگیزه، علاقه و تلاش فرماندهان ، مدیران و مسئولان سپاه بودیم .
موسی کمالی ادامه داد: برای تحقق برنامه ای که مورد تایید و تاکید مقام معظم رهبری(حفظ الله ) است بنا داریم در این سال، ۲۲۰ هزار نفر سرباز را تحت پوشش مهارت تخصصی دربیاوریم.
وی ادامه داد: پیش بینی ما این است که هر ساله سیصد هزار اعزام داشته باشیم که همه ی این تعداد را تحت پوشش مهارت های عمومی درآوربم به عبارتی ۵۲۰ هزارسرباز که از این میان ۱۲ هزار نفر مختص سیستان و بلوچستان است باید آموزش ببینند.