تشریح جزییات اجرای طرح مهرواره بانوان در البرز؛

مبنای این طرح در راستای تقویت بنیاد خانواده است/ طرح در هفت محور و ۴۴ مسئله دسته بندی شده است

مریم زاد قاسمی با بیان اینکه طرح مهرواره با نور پیرامون مسائل و موضوعات خانواده برنامه ریزی شده است، ادامه داد: اهداف اجرای طرح در راستای تقویت بنیاد خانواده است که در هفت محور و ۴۴ مسئله دسته بندی شده است.
کد خبر: ۹۴۵۱۶۹۵
|
۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، مریم زادقاسمی، دبیر کشوری مهرواره بانور، در نشست ستاد عملیات مهرواره با نور استان البرز، با بیان اینکه مشکلات محلات با محوریت مساجد از سوی بانوان فعال محل شناسایی و برطرف می‌شود، گفت: این طرح در هفت محور و ۴۴ مسئله دسته بندی شده است که حوزه ازدواج، تشکیل خانواده، روابط زوجین، واسطه گری در ازدواج، فرزندآوری و جمعیت، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد در خانواده، مسائل حوزه سلامت روانی و خودکشی‌ها از جمله آن‌ها است.

وی با بیان اینکه این طرح پیرامون مسائل و موضوعات خانواده برنامه ریزی شده است، ادامه داد: اهداف اجرای طرح در راستای تقویت بنیاد خانواده است.

دبیر کشوری مهرواره با بیان اینکه هر یک از ما و نهادها در اجرای این طرح مسؤولیت دارند، افزود: بخشی از طرح ویژه تبیین مسیر انقلاب اسلامی است؛ همچنین جهاد تبیین، ایجاد امید در جامعه، شناسایی و توانمندسازی بانوان از دیگر اهداف این طرح است.

زاد قاسمی  از ارائه دوره‌های مجازی در ۱۰ جلسه خبر داد و اضافه کرد: این فایل‌های آموزشی با هدف جهاد تبیین پیش بینی و آماده شده است.

زادقاسمی با اشاره به اینکه بخش خاطره نویسی هم طراحی شده و آموزش داده می‌شود، اظهار کرد: متقاضیان برای شرکت در این طرح می‌توانند با ثبت نام در سایت، در دو بخش حل مسئله و خاطره نویسی شرکت کنند.

وی شرکت در دوره‌های خاطره نویسی را حائز اهمیت برشمرد و ادامه داد: در صورتی که افراد تمایل به شرکت در این دوره را نداشته باشند مکلف هستند برای شرکت دادن خاطره خود در جشنواره تا پایان دوره‌های آموزشی صبر کنند، ارزیابی این دوره به صورت کشوری صورت خواهد گرفت.

زادقاسمی داوری بخش حل مسئله را استانی برشمرد و اضافه کرد: برای این بخش استان‌ها تصمیم گیرنده هستند و با تصمیم استان در صورت نیاز می‌تواند برای شرکت کنندگان شهرستانی نیز داوری جداگانه صورت بگیرد.

انتهای پیام/ ر

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها