معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان البرز:

تربیت فرزندان مهدوی، یکی از اهداف بنیاد مهدویت استان البرز است

معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان البرز گفت: تربیت فرزندان مهدوی در راستای حرکت به سوی جامعه آرمانی یکی از اهداف مهم این مجموعه است که امیدواریم با گسترش مراکز مهدوی به این هدف دست یابیم.
کد خبر: ۹۴۵۲۹۸۱
|
۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام قاسم علی محمدی، معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه که با موضوع تبیین فعالیت ها و برنامه های این مجموعه برگزار شد، مطرح کرد: بنیاد مهدویت از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز و تاکنون بیش از یک هزار دوره مقدماتی و ۲۳ دوره تکمیلی مهدویت در البرز برگزار کرده است.

تربیت فرزندان مهدوی، یکی از اهداف بنیاد مهدویت استان البرز است

وی با اشاره به برگزاری هشت دوره تربیت مربی معارف مهدویت و پنج دوره آموزش تربیت مربیان مهد و پیش دبستانی توسط این بنیاد در البرز عنوان کرد: پرورش و تربیت این مربیان، جهت راه اندازی مهدهای کودک امین یکی از اهداف این موسسه بوده زیرا با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و تاکید مقام معظم رهبری، زمینه سازی برای ظهور حضرت مهدی (عج) باید در دستور کار قرار گیرد.

معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان البرز اذعان کرد: تربیت فرزندان مهدوی در راستای حرکت به سوی جامعه آرمانی نیز یکی از اهداف مهم این مجموعه است که امیدواریم با ایجاد و گسترش مهدها و مراکز مهدوی به این هدف دست یابیم زیرا با توجه به بمباران اطلاعاتی در این زمان، شاکله اعتقادی کودکان می تواند در دوران کودکی شکل گیرد.

حجت الاسلام علی محمدی با بیان اینکه در دوره های تربیت مربی موضوعاتی همچون ارتباط گیری با کودک، آموزش مفاهیم دینی ویژه کودکان و روانشناسی و تیپ شناسی آن ها به مربیان آموزش داده می شود، خاطرنشان کرد: پیش از این، سه مهدکودک تحت عنوان مهد امین در استان البرز فعالیت می کردند که یکی از آن ها در زمان شیوع کرونا فعالیت خود را لغو کرد؛ در حال حاضر دو مهد امین در البرز فعال هستند.

معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد مهدویت استان البرز خاطرنشان کرد: این مجموعه همچنین دوره مجازی در مدرسه مجاری را با یک مرکزیت واحد برگزار می کند و در آن به مباحث مهدویت و فرهنگ انتظار می پردازد؛ علاقه مندان به مباحث مهدوی می توانند از طریق ارتباط گرفتن با این مجموعه ها از زمان و نحوه برگزاری کلاس ها مطلع شوند و پس از اتمام آن، گواهی حضور دریافت کنند.

به گفته حجت الاسلام علی محمدی، بنیاد مهدویت استان البرز در فضای مجازی (ایتا و اینستاگرام) نیز فعال است و مطالب مختلفی در قالب متن و کلیپ کوتاه با موضوعات معرفی صاحب الزمان (عج) را در این فضاها منتشر می کند تا منتظران واقعی آن حضرت بتوانند از آن مطالب مفید و ارزنده استفاده کنند و آن ها را سرلوحه امور خود در زندگی و تربیت فرزندان قرار دهند.

وی از ایجاد قرارگاه منتظر قائم در البرز خبر داد و افزود: قریب به ۷۰ نفر نیرو در این قرارگاه فعالیت و در مناسبت های مختلف اقدام به برگزاری دوره های مختلفی همچون مهدویت و رسانه، اردوهای فرهنگی و آموزشی، کلاس های تابستانی تحت عنوان «رستا»، فن بیان و سخنوری، کارگاه خلاق، فتوشاپ و … می کنند تا جوانان و نوجوانان علاقه مند بتوانند از آن ها بهره مند شوند.

معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد مهدویت استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: امام خمینی (ره) در منظومه فکری خود تعریف بسیار دقیق و خوبی از مهدویت و انتظار داشته و آن را به جهان اعلام کرده اند و فرموده اند: «ما هم انتظار فرج داریم و باید در این انتظار خدمت کنیم. انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است و باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقّق پیدا کند و مقدمات ظهور فراهم شود.»

حجت الاسلام علی محمدی تاکید کرد: شاید یکی از اسراری که امام زمان (عج) ظهور نمی کند این است که هنوز شیعیان توان یاری و حمایت از وی را ندارند، ممکن است با خود بگوییم مگر امام نیاز به حمایت ما دارد؟ اگر قرار بود خداوند همه چیز را با معجزه پیش ببرد که این موضوع زمان پیامبر (ص) انجام می شد. خیر، اما ما باید تلاش کنیم و خود و جامعه را به مبنای فکری امام زمان (عج) و انقلاب جهانی وی نزدیک تر کنیم تا ظهور اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/ص

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار