۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
22:12
کد خبر : 9454007
۰۱:۲۸

۱۴۰۱/۰۶/۰۷

برگزاری همایش تجلیل از کارمندان نمونه بسیجی در بوشهر

همایش روز بسیج کارمندان و تجلیل از کارمندان نمونه بسیجی استان بوشهر با حضور جمعی از مدیران کل و کارمندان دستگاه‌های اجرایی این استان در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر برگزار شد.

برگزاری همایش تجلیل از کارمندان نمونه بسیجی در بوشهر

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان بوشهر در ابتدای این همایش یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر و ۸۵ شهید کارمند استان بوشهر را گرامی داشت و گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با جهاد شهدا در سیر فرآیندسازی و تمدن‌سازی اسلامی می‌باشد که لازم است به همین منظور تمام ظرفیت‌ها و توان خود را به کار بگیریم تا یاری گر کشور در رسیدن به این اهداف متعالی باشیم.

عبدالله اسکندری به ملاک‌های کارمند نمونه بسیجی اشاره و اظهار کرد: پاکدستی، سلامت اداری، تعهد، کارآمدی و توانمندی از ویژگی‌های یک کارمند نمونه محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: شعار امسال هفته بسیج کارمندان، نقش آفرینی بسیج ادارات و کارمندان برای کمک به تحقق دولت اسلامی است که بر همین اساس لازم است همه مسئولین اجرایی تمام ظرفیت، توان و خرد خود را به کار بگیرند تا کشور به اهداف متعالی خود برسد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر با اشاره به خصوصیات کارمند انقلابی اظهار کرد: کارمند انقلابی ادامه دهنده راه شهیدان می‌باشد و اگر برای خدا کار کند قطعا پاداش کارش را می‌بینند و یادش برای آیندگان ماندگار می‌شود.

دکتر اکبر پورات با توجه به نقش بسیج ادارات و کارمندان گفت: سازمان بسیج ادارات و کارمندان لازم است داشتن روحیه بسیجی و جهادی را در بین کارمندان گسترش دهد و ادارات را از نظر فرهنگی، سیاسی و اجتماعی تقویت کند تا مردم نتیجه بهتری از ادارات کسب کنند.

در این همایش از جمعی از خانواده شهدای کارمند و کارمندان نمونه بسیجی تجلیل شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید