به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سرهنگ محمودی معاون اجرایی فرمانده سپاه انصار الرضا (علیه السلام) در جلسه پاسداشت ۱۵ هزارامین فراگیر نهضت آموزش سواد رسانهای و رونمایی از پوستر اولین جشنواره سواد رسانهای در استان اظهار داشت: انقلاب اسلامی ما یک انقلاب دینی در برابر تمام استکبار جهانی غرب و شرق بود، که به تاسی از مکتب سرخ عاشورا یک انقلابی مذهبی را ایجاد کرد.
محمودی بیان کرد: استکبار جهانی تهدید زیادی بر علیه ما به وجود آورد و در این جنگ سخت با تدابیر پیامبرگونه امام راحل و جان فشانی شهدا و رشادتهای رزمندگان ملت ما با تمام توطئههای دشمنان پیروز میدان شد.
معاون اجرایی فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) عنوان کرد: امروز کشتی انقلاب اسلامی با سکانداری مقام معظم رهبری توفنده به مسیر خود ادامه میدهد.
محمودی گفت: در طول عمر انقلاب اسلامی دشمنان نظام و کشور ایران تمام هجمههای فرهنگی و جنگ نرم را بر علیه کشور ما به راه انداختند که اذهان جامعه را به نفع خود تسخیر کنند.
وی اظهار داشت: ترویج اندیشههای غیر اسلامی و شبهات در بین مردم، تغییر اذهان جوانان، تزلزل ایمان و اعتقاد مردم، نفوذ در امر آموزش و تعلیم و تربیت، ایجاد و رواج اقتصاد اشرافی گری و رواج انواع فساد و تباهی از جمله حیلههای دشمن در جنگ فرهنگی بر علیه مسلمانان است.
معاون اجرایی فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) افزود: انقلاب اسلامی در کشور، یک حکومت دینی و الهی ایجاد کرد؛ که دشمنان آن با هر توطئه و حیلهای در فضای مجازی و حقیقی درصدد ضربه زدن به آن هستند.
وی عنوان کرد: در مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمن بسیج و سپاه در ابتدا شجره طیبه صالحین را برنامه ریزی کرد که شبهات جوانان و جامعه را رفع کند و بعدها گردان سایبری بسیج با هدف خنثی سازی تهاجمات رسانهای و تبلیغاتی دشمن ایجاد شد.
محمودی به اهمیت برخورداری از سواد اشاره کرد و افزود: سواد رسانه باعث میشود تا در جنگ تبلیغاتی و رسانهای دشمن قدرت تشخیص رسانههای معاند را داشته باشیم و با آن مقابله کنیم.
معاون اجرایی فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) استان تصریح کرد: امروز مهمترین خواسته و دغدغه مقام معظم رهبری در عرصه فضای مجازی شکست تبلیغات رسانهای دشمن است که قطعا به دست شما جوانان انقلابی و مومن محقق میشود.
امروز بزرگترین آسیب خانواده ایجاد شکاف رسانهای و مجازی بین آنها و فرزندان است
همچنین در این مراسم اسدزاده معاون امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: به عنوان متولی امور بانوان و دغدغهمندان در عرصه فضای مجازی در این حوزه را دارم.
وی گفت: نهضت سواد رسانهای با همت فعالان این عرصه در چند لایه پوشش داده شد که پایینتر سطح آن سواد رسانه است و بالاترین سطح آن نگاه تخصصی به رویداد رسانهای در جریان سازی رسانهای و مدیریت رسانهای است.
وی عنوان کرد: در دوران کرونا که آموزش دانش آموزان در بستر فضای مجازی انجام میشد، خانواده را استحاله کرد و فرزندان ما کم کم وارد فضایی شدند که نیازمند مراقبت و سواد خاص خود است.
اسدزاده گفت: ورود به فضای مجازی فرزندان ما در دوران کرونا باعث کسب مهارت و تخصص استفاده از این فضا برای تمام سنین شد.
معاون امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی افزود: در این شرایط و خلا و شکاف مجازی بین والدین و فرزندان نیازمند سواد رسانهای در این زمینه هستیم.
اسدزاده بیان کرد: در کنار اقدامات بسیج و سپاه در عرصه مجازی و رسانهای باید سایر نهادها و ادارات پای کار بیایند تا با استفاده از ظرفیت و توان آنها تمام آحاد جامعه را به آموزش و پوشش لازم در این زمینه استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: امروز بزرگترین آسیب خانوادهها ایجاد شکاف رسانهای و مجازی بین آنهاست.
معاون امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: امروز مدارس و معلمان جامعه ما نیازمند برخورداری از سواد رسانهای هستند تا بتوانند پاسخ سوالات و شبهات دانش آموزان را بدهند.
وی ادامه داد: برخورداری از سواد رسانه برای تمام افراد والدین، دانش آموزان، دانشجویان، معلمان و متولیان امر آموز لازم و ضروری است.
اسدزاده گفت: قطعا ما در مجموعه امور بانوان و خانواده استانداری پیگیر این مهم و برنامه ریزی برای انجام آن در نقدها و ادرات استان هستیم.
انتهای پیام/