خبرهای داغ:
مسئول فضای مجازی بسیج خراسان جنوبی:

آموزش رسانه ای مردم در فضای مجازی مصداق جهاد تبیین است/ مقابله با هجوم رسانه های معاند نیازمند ایجاد نهضت سواد رسانه است

رضایی با بیان اینکه آموزش رسانه ای مردم از مصادیق جهاد تبیین است، گفت: امروز در جنگ نرم و هجوم رسانه های ضد انقلاب نیازمند ارتقا سطح سوادرسانه ای عموم مردم هستیم.
کد خبر: ۹۴۵۴۶۹۲
|
۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سجاد رضایی مسئول بسیج فضای مجازی سپاه انصار الرضا (علیه السلام) استان  در جلسه پاسداشت ۱۵هزارامین فراگیر نهضت آموزش سواد رسانه‌ای استان گفت: در اوسط تیرماه در استان موضوعی با عنوان نهضت آموزشی ۸۵ هزار نفری سواد رسانه در خراسان جنوبی آغاز کردیم.

وی ادامه داد: طلیعه این برنامه در اوخر تیر و اوایل مرداد با حضور تمام مربیان و سر مربیان سواد رسانه را در استان با عنوان نهضت سواد ۸۵ هزاری نفری خراسان جنوبی شروع کردیم.

رضایی ادامه داد: در این بازه زمانی براساس نقطه گزاری که برای هزار پایگاه بسیج در سطح استان برنامه ریزی شده بود، موفق شدیم تا پایان مرداد برای ۱۵ هزار نفر آموزش عمومی سواد رسانه‌ای را برگزار کنیم.

مسئول فضای مجازی بسیج خراسان جنوبی گفت: این جریان تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت که انشاالله به هدف مورد نظر برسیم و این رویداد ثبت شود.

وی به راه اندازی سامانه جامعه گزارش گیری متمرکز نسرا در سطح استان اشاره کرد و گفت: در هر گزارش گیری اطلاعات ریز برنامه و جلسه تعداد نفرات، نوع مبحث، مکان و استاد در این سامانه ثبت شد با همکاری فضای مجازی نواحی که تا امروز ۱۷ هزار نفر آموزش دیدند.

رضایی بیان کرد: برای ادامه این رویکرد در پایگاه‌های مقاومت بسیج با محوریت مساجد چند نکته مدنظر است که بایستی در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: علاوه بر آموزش‌های عمومی و انجام این آموزش‌ها در لایه‌های ابتدایی بایستی آموزش سواد رسانه در سطح بالاتر و اقشار بسیج و مدیران ادارات، آموزش و پرورش، مدارس انجام شود چراکه مخاطب جدی ما دانش آموزان و دانشجویان هستند که با فضای مجازی و آسیب‌های آن بیشتر آشنا شوند.

مسئول فضای مجازی بسیج خراسان جنوبی گفت: توانایی همکاری با حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی استان در بحث آموزش طلاب و مبلغین در زمینه سواد رسانه‌ای را داریم که به تناسب نوع قشر و تخصصی سواد رسانه تدریس شود.

وی بر استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در استان تأکید کرد و گفت: همانگونه که در اویل انقلاب امام راحل نهضت سوادآموزی برای بالا بردن سطح سواد عمومی مردم انجام شد، امروز نیز در جنگ نرم دشمن و هجوم رسانه‌های ضد انقلاب در بستر فضای مجازی نیازمند ارتقا سطح سواد عمومی مردم هستیم.

رضایی ادامه داد: برای انجام این کار نیازمند همراهی و پای کار آمدن فعالان عرصه رسانه‌ای از جمله صدا و سیما، خبرگزاری‌ها و فعالان عرصه مجازی هستیم که با یک برنامه منسجم در کنار هم موضوعات سواد رسانه با حضور کارشناسان مرتبط منتقل شود.

وی بیان کرد: برنامه ریزی شده تا شماره همراه مخاطبین ما در مبحث آموزش سواد رسانه و فعالان عرصه فضای مجازی ثبت شود تا در ایام سال با آن‌ها ارتباط بگیریم تا موضوعات روز جامعه برای آن‌ها بیان شود تا با روشنگری جریانات رسانه‌های ضدانقلاب را خنثی کنند.

مسئول فضای مجازی بسیج خراسان جنوبی اظهار داشت: یک موضوع عام را می‌توان با تولید محتوای مناسب و روشنگری صحیح برای مردم روشن کرد و مانع از فریب اذهان عمومی جامعه شد.

وی با اشاره به تشکیل و فعالیت شورای عالی فضای مجازی با تدبیر مقام معظم رهبری گفت: جای این شورا در استان و سایر شهر‌های کشور خالی است که کار آن را هر نهادی جداگانه انجام می‌دهد که متاسفانه کار یکجا و هماهنگ در استان نداریم.

وی با بیان اینکه تا امروز ۵۰۰ کلاس با حضور مدرسان سواد رسانه در خراسان جنوبی انجام شده، عنوان کرد: نیازمند همراهی و کمک تمام نهاد‌ها و سازمان‌ها برای انجام هماهنگی و بهتر این رسالت هستیم.

رضایی با بیان اینکه آموزش رسانه‌ای مردم از مصادیق جهاد تبیین است، گفت: نجات مردم از بی پناهی در بستر فضای مجازی داشتن آموزش لازم در عرصه رسانه است.

در این مراسم با حضور معاون اجرایی فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) و معاون امور بانوان استانداری خراسان جنوبی از پوستر اولین جشنواره سواد رسانه‌ای در استان رونمایی شد، همچنین از مدرسان برتر سواد رسانه‌ای استان تحلیل شد.


انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار