به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، الناز رحمت نژاد در سلسله یادداشت های مهدوی برای این خبرگزاری با بهره گیری از احادیث گوناگون به نشانه های مردم آخر الزّمان، در زمان غیبت آن یوسف دوران پرداخته است.
امید آنکه خداوند متعال در ادای تکلیف نسبت به ساحت مقدس حضرت ولیعصر(عج) همه دوستان و یاران واقعی آن بزرگوار را توفیق دهد و همه را یاری کند و از شیعیان و منتظران واقعی آن امام قرار دهد.
متن زیر یادداشت هشتم از سلسله یادداشت های مهدوی است که توسط الناز رحمت نژاد نوشته شده است:
"برای مردم زمانی می رسد، که انسان میان ناتوانی و نابکاری مخیر می شود، هرکس چنین زمانی را درک کند، ناتوانی را بر فساد و تباهی برمی گزیند."
صالحان و خوبان زمان ما از کارهایی که دیگران انجام می دهند ناتوان نیستند، بلکه از فساد و تباهی گریزان هستند و نابخردان، خیال می کنند که آن ها ناتوان هستند.
" باید امر به معروف و نهی از منکر کنید، وگرنه بدکاران بر شما مسلط خواهند شد و خوبان هر چه دعا کنند مستجاب نخواهد شد."
این نیز محقق شده، امر به معروف و نهی از منکر نمی کنیم و بدکاران بر ما مسلط شده اند و دعاهای خوبان مستجاب نمی شود. همه این گرفتاری ها عکس العمل و بازتاب کارهای خودمان است و خداوند به کسی ستم روا نمی دارد.
امام صادق(ع) می فرمایند:" قبل از ظهور، فتنه هایی همچون تیرگی های شب واقع می شود، انسان، اول صبح مومن و آخر روز کافر است و شب، مومن و صبح، کافر است. عده ای از مردم، دین خود را به بهای اندکی از متاع زودگذر دنیا می فروشند."
این حدیث دقیقا با اوضاعِ نسلِ جوانِ امروزی منطبق است که از دین و آئین روی بر تافته، به احزاب و مکتب های سیاسی روی آورده، صبح در حزبی و عصر در حزبی دیگر ثبت نام می کنند، امروز در یک خط و فردا در خطی دیگر قرار دارند، صبح در مکتبی و عصر در مکتبی دیگر تلاش می کنند.
رسول اکرم(ص) در ادامه نشانه های دوران آخرالزّمان می فرمایند:" قطعا این امت به اموال خود آزمایش می شوند، با دینِ خود بر پروردگارشان منت نهاده، به رحمت او امیدوار و از خشم او در امان بوده، با شبهه های دروغین و وسوسه های خلاف، پای در حریم محرمات می گذارند: مشروب را به نام نبیذ، رشوه را به نام هدیه و ربا را به نام داد و ستد، حلال پنداشته، می خورند."
و اینها حوادث تلخ روزگار ماست که پول را به جای معبود می پرستند و با نماز و روزه بر خدای منت گذاشته و انواع محرمات را با تحلیل های غلط خود مرتکب می شوند.
" راستی و درستی کمیاب می شود، دروغ همه جا را فرا می گیرد، دوستی و صمیمیت به سر زبان ها اختصاص می یابد و در اعماق دل، همه با یکدیگر خصومت می ورزند، کارهای نامشروع مایه مباهات شده، عفت و خویشتن داری موجب اعجاب و شگفت می شود، اسلام وارونه می گردد همانند پوستینی که وارونه پوشیده شود."
چه کسی از مسلمانان یافت می شود که اسلام را همچون پوستینِ وارونه نپوشانیده باشد؟! هر کسی اسلام را به دلخواه تفسیر و تحلیل می کند، رجال دین به جای شب زنده داری، به مجالس شب نشینی روی می آورند، به جای مطالعه و مباحثه، به فیلم های سینمایی و صفحات تلویزیون خیره می شوند، ثروتمندان از مکیدن خون بی نوایان سیر نمی شوند، مستمندان با یک دنیا کینه و عداوت به ثروتمندان می نگرند، و هر طبقه ای از طبقات مسلمین، شریعت اسلامی را دگرگون ساخته اند همچون پوستینی که وارونه پوشیده شود.
با کمال تاسف این نشانه ها نیز تحقق یافته و به اثر وضعی آن دچار شده ایم.
در سلسله یادداشت های بعدی به نشانه های بیشتری از مردم آخرالزّمان خواهیم پرداخت.
انتهای پیام/ ر