۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
01:55
کد خبر : 9457615
۰۹:۴۲

۱۴۰۱/۰۶/۲۹
حجت الاسلام رئیسی:

تحریم، تروریسم و جنگ از جلوه‌های یکجانبه‌گرایی است

رئیس جمهور تحریم، تروریسم و جنگ را از جلوه‌های یکجانبه‌گرایی معرفی کرد و گفت: نتیجه یکجانبه‌گرایی، موجب رنج جوامع بشری می‌شود.

تحریم، تروریسم و جنگ از جلوه‌های یکجانبه‌گرایی است
به گزارش خبرگزاری بسیج، آیت الله سیدابراهیم رئیسی ظهر امروز دوشنبه به وقت محلی به منظور شرکت در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد وارد نیویورک شد.

آیت الله رئیسی در گفتگو با خبرنگاران این سفر را فرصتی برای تبیین دیدگاه‌ها و نظرات جمهوری اسلامی ایران دانست و تاکید کرد: سازمان ملل متحد باید سازمان ملل باشد نه سازمان دول قدرتمند. رئیس جمهور حضور در سازمان ملل را بستر مناسبی برای بحث و گفتگو درباره مشکلات امروز جهان و یافتن راهکارهای جمعی برای رفع آنها دانست.

رئیسی تحریم را حربه‌ قدرت‌های بزرگ برای فشار به ملت‌ها برشمرد و گفت: تحریم‌ها به ضرر ملتها هستند و با صلح، آرامش و امنیت در تضاد است.

رئیسی تحریم، تروریسم و جنگ را از جلوه‌های یکجانبه‌ گرایی معرفی و تصریح کرد: نتیجه یکجانبه‌گرایی، رنج جوامع بشری است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید