حضرت آیت الله خامنه ای : همه دنیای اسلام موظف است که از فلسطینی‌ها حمایت کنند 

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است.

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: اهدف مبارزه برای آزادی فلسطین، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین -از بحر تا نهر- و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      
ریس شورای هیئات مذهبی استان فارس، عضو شورای شهر شیراز و ریس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز:
رضا محمدیان گفت: نمایش محشر در تبیین کار جهادی عاشورا و اعتلای فرهنگ شیعی نقش موثری دارد و برای انتقال مفاهیم دینی به نوجوانان و جوانان موفق عمل می‌کند.
کد خبر: ۹۴۵۷۷۰۶
|
۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، رضا محمدیان، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز ضمن حضور در محل اجرای نمایش محشر در شیراز گفت: چندین شب است که در شیراز شاهد اجرای نمایش فاخر محشر هستیم که کار سازمان اوج است که در سالهای گذشته کارهای هنری فاخری انجام داده است.

وی افزود: اگر به هنر به عنوان یک ابزار فرهنگی نگاه کرده و از آن برای انتقال مباحث دینی و فرهنگی و اعتقادی استفاده کنیم بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

محمدیان اضافه کرد: تاثیر محشر در این شب ها به ویژه بر قشر نوجوان و جوان و خانواده ها مشهود است و شیراز برای بار دوم شاهد اجرای چنین نمایشی است و قبل از این فصل شیدایی را داشتیم.

محمدیان، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر شیراز تصریح کرد: استفاده از ابزار مختلف هنری با توجه به فضای اجتماعی روز و فضای مجازی اقدام موثری در مقابل حمله رسانه ای غرب علیه دین ماست و اگر هنر را در مکتب امام حسین (ع) و عاشورا ببینیم این هنرمندی امام حسین (ع) و آل امام حسین (ع)، شیعه را بیمه کرده و همواره باعث اعتلای جایگاه شیعه می شود که این تبیین کار جهادی است که در روز عاشورا اتفاق افتاده که انتقال آن با ابزار هنری مانند نمایش محشر در اعتلای فرهنگی جامعه ما جایگاه ویژه ای ایفا می کند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها