۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
01:35
کد خبر : 9460911
۰۷:۴۲

۱۴۰۱/۰۷/۱۴
مسئول بسیج طلاب و روحانیون استان مرکزی:

دشمن از هر راهی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی وارد می شود

نشست بصیرتی با موضوع «آموزه های بصیرتی در شناخت فتنه ها» در مدرسه علمیه الزهرا (س) اراک برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، نشست بصیرتی با سخنرانی حجت  الاسلام رجبی مسئول بسیج طلاب استان مرکزی با موضوع «آموزه های بصیرتی  در شناخت فتنه ها» با حضور طلاب در مدرسه علمیه الزهرا (س) اراک برگزار شد.

حجت  الاسلام رجبی در ابتدا به تلاشهایی که دشمنان برای براندازی انقلاب دارند اشاره کرد و سپس به تحلیل اغتشاشات اخیر پرداخت و گفت: دشمن از هر راهی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی وارد می شود و الان هم در کنار کلیدواژه مهسا امینی، برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران، این بار لیدرهای ورزشی و فرهنگی را علم کردند تا بتوانند در مردم تاثیرگذار باشند.

وی افزود: پژاک قصد دارد با حمله مسلحانه به مقرهای ایران و در صورت شرایط وارد مرزهای ایران شود و کومله هم با چند سال کار در اقلیم کردستان بر روی جوانان، توانسته تعدادی از دختران را جذب کند و با بحث جدید حجاب اختیاری و اجباری و متأسفانه با کمک برخی از چهره های شناخته شده ورزشی و فرهنگی وارد عرصه شود و به راحتی مسئله کشف حجاب را در فضای جامعه رواج دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید