۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
20:22
کد خبر : 9461351
۱۱:۵۱

۱۴۰۱/۰۷/۱۸
صبحگاه مشترک نیروی انتظامی به مناسبت هفته فراجا:

فرمانده وپایوران گردان120امام حسین(علیه السلام) در صبحگاه مشترک نیروی انتظامی شهرستان نایین شرکت نمودند

به مناسبت شروع هفته وحدت و هفته نیروی انتظامی ، صبحگاه مشترک یگان‌های نمونه نیروهای نظامی و انتظامی با حضور رزمندگان گردان120امام حسین(علیه السلام) در محل یگان فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان نایین برگزار شد.

به گزارش خبرگزارس بسیج به نقل از روابط عمومی وتبلیغات لشکر14 امام حسین(علیه السلام)، به مناسبت شروع هفته وحدت و هفته نیروی انتظامی ، صبحگاه مشترک یگان‌های نمونه نیروهای نظامی و انتظامی با حضور رزمندگان گردان120امام حسین(علیه السلام) در محل یگان فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان نایین برگزار شد.

فرمانده گردان ۱۲۰ حضرت امام حسین (علیه السلام) گفت:به مناسبت هفته وحدت و هفته فراجا رزمندگان گردان120امام حسین(علیه السلام) به همراه کادر نیروهای نظامی و انتظامی و با حضور امام جمعه ، فرماندار  و شورای تامین این شهرستان برگزار شد.

این فرمانده افزود: در این مراسم فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نایین ابتدا گزارشی از عملکرد این یگان در سطح شهرستان عنوان و در ادامه صحبتهای خود به مسائل پیش رو کشور مطالبی را عنوان نمود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید