۱۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 04 June 2025
09:01
کد خبر : 9461522
۱۰:۳۲

۱۴۰۱/۰۷/۱۸

خوزستان / رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه

فرمانده حوزه بسیج حضرت فاطمه (س)ناحیه آبادان از توزیع ۹۰ بسته معیشتی در قالب کمک مؤمنانه توسط گروه جهادی شهید سلیمانی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج مساجد و محلات در استان خوزستان، فرمانده حوزه حضرت فاطمه (س) طی گفتکو با خبرنگار بسیج محلات ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: انفاق از جمله معامله هایی است که وقتی انسان با خداوند انجام می دهد،هیچ گاه متضرر نمی شود،در قرآن کریم و همچنین در احادیث بسیاری،نیکی کردن و انفاق به خلق خدا بسیار تاکید شده و آثار و برکات زیادی در نتیجه کمک کردن به دیگران برشمرده است که این کمک ها هم میتواند به لحاظ فکری و عقلی باشد و هم جنبه ی مالی داشته باشد.

رزمایش همدلی، مواسات و کمک مؤمنانه در راستای محرومیت زدایی و کمک به اقشار کم درآمد جامعه با همت حوزه حضرت فاطمه (س) برگزار گردید.

وی در پایان افزودند:هر کس به اندازه امکانات و توانمندی خویش وظیفه دارد که خلائهای موجود در زندگی افراد را جبران کند و کمبود های آنان را پاسخگو باشد و به افرادی که برای گذراندن زندگی نیازمند حمایت هستند کمک کند.

هدف اصلی از این اقدام خداپسندانه را کمک به نیازمندان جامعه عنوان کرد و افزود: این بسته های معیشتی شامل: برنج، مرغ، ماکارونی، روغن و حبوبات بود که بین نیازمندان تحت پوشش این حوزه توزیع گردید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی بسیج مساجد و محلات

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید