دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

هوشمند سازی و الکترونیکی کردن در بخش خدمات از ضرورت های امروز کشور است

حجت الاسلام عاملی هوشمند سازی و الکترونیکی کردن در بخش خدمات را ضرورت امروز کشور دانست و گفت: اگر قدرت سایبری ما تقویت شود، تمام خدماتی که به مردم ارائه می‌شود براساس الگوریتم عدالت طراحی خواهد شد.
کد خبر: ۹۴۶۲۱۴۹
|
۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، آئین سال تحصیلی دانشگاهی، صبح روز چهارشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۱ در مسجد دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام، سید سعیدرضاعاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سخنانی با اشاره به تاریخ حکمرانی در جهان، گفت: اسلام، بعد از معصومین-علیهم السلام- تاریخی شکوفاتر از حکمرانی انقلاب اسلامی به رهبری امامین انقلاب را تجربه نکرده است.

وی عصر کنونی را عصر الگوریتم که مبتکر آن خوارزمی بود، عنوان کرد و ادامه داد: دشمن در جنگ نرم و اغتشاشات اخیر کشور نشان داد که با طراحی الگوریتم‌های رباتیک، و با ایجاد ده‌ها میلیون نام مجازی و پیام‌ها و توئیت‌های متفاوت، به دنبال سلطه و تراکم قدرت در جهان است لذا قدرت‌های پراکنده، قدرت تولید نمی‌کنند و شعار یک بسیجی یک وب سایت، شعار غلطی است، ولی شعار هم افزایی همه‌ی قدرت بسیج، در یک محیط سایبری، شعار درست و دقیقی است. پس تمام توان باید در یکجا متمرکز باشد تا بتواند قدرت تولید کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: خدای متعال در قرآن کریم با استفاده از مفاهیم مختلف"عقل و علم" راه رشد جهان را اینگونه تدبیر کرده است؛ لذا دانش اگر با مهار نفس و هدف متعالی داشته باشد، خلق ارزش الهی و ماندگار می‌کند. ولی اگر دانش در خدمت هوا‌های نفسانی باشد، قطعا بلا‌ها و جنگ‌های متعدد را به دنبال دارد که اکنون شاهد این بحران و جامعه‌ی ظالمانه در جهان هستیم.

عاملی با اشاره به بیانیه‌ی گام دوم انقلاب اسلامی گفت: تمام جملات مقام معظم رهبری با دقت حکیمانه بیان شده است و این بیانیه، عصاره‌ی نیم قرن تجربه‌ی ایشان است که شکل گرفته و اهداف مهمی را دنبال می‌کند که ابتدا هدف مرجع را، تمدن نوین اسلامی و هدف دوم را خودسازی و جامعه پردازی در نظر گرفته اند که تفکر جامعه پردازی، تفکریست که به انسان و جامعه، نگاهی زیبا، هنرمندانه و متعالی دارد.

حجت الاسلام عاملی به قدرت سایبری کشور اشاره کرد و گفت: اگر قدرت سایبری ما در همه‌ی نهاد‌ها قوی باشد، اولین اتفاقی که می‌افتد این است که عدالت در کشور نظام مند می‌شود. البته در حال حاضر ما در توزیع برق، تقریبا صددرصد کشور را پوشش داده ایم و در گاز رسانی به مناطق محروم و دورافتاد نیز بالای نود درصد موفق بوده ایم. در حالی که در اروپا بحران انرژی  به دلیل عدم توزیع عادلانه، بالا گرفته است. ولی انرژی در ایران، عادلانه و با نازلترین قیمت در مقایسه با کشور‌های جهان و کشور‌های همسایه در اختیار مردم قرار دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، هوشمند سازی و الکترونیکی کردن در بخش خدمات را ضرورت امروز کشور دانست و گفت: اگر قدرت سایبری ما تقویت شود، تمام خدماتی که به مردم ارائه می‌شود براساس الگوریتم عدالت طراحی خواهد شد؛ لذا طراحی قدرت خدمات سایبری کشور باید در دانشگاه جامع امام حسین -علیه السلام- انجام گیرد. چرا که این دانشگاه ظرفیت لازم را در این عرصه دارد.

وی در پایان این بحث به پیاده روی عظیم اربعین، اشاره و افزود: میلیون‌ها نفر در پیاده روی کربلا، عاشقانه شرکت کردند و کیلومتر‌های زیادی را طی کردند و در این راهپیمایی بزرگ، یکبار دعوی و تلخ کامی ندیدیم. در پیاده روی عظیم جاماندگان اربعین هم چالش و ناهنجاری را نمی‌بینیم در راهپیمایی ۲۲ میلیون نفری زیارت حرم امام رضا-علیه السلام- و همچنین پیاده روی ۲۸ میلیون نفری مسجد مقدس جمکران هم هیچ رفتار غیر انسانی را شاهد نیستیم  و این‌ها بیانگر شخصیت والای مؤمنین و متدینین است که عمل شان پشتوانه‌ی ایمانی دارد.

ارسال نظرات