۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
07:26
کد خبر : 9463008
۱۲:۱۲

۱۴۰۱/۰۷/۲۷

هدف‌گذاری ساخت سالانه ۵۰ تا ۷۰ هزار واحد مسکونی در خوزستان صورت گیرد

استاندار خوزستان گفت: هدف‌گذای‌ این است که حداقل 50 هزار واحد و حداکثر 70 هزار واحد مسکونی در سال ساخته شود تا بتوانیم به اهداف تعیین شده برسیم.

صادق خلیلیان استاندار خوزستان در نشست شورای مسکن با اشاره به تأمین زمین در استان برای ساخت مسکن اظهار کرد: خوشبختانه در شهرهای مختلف زمین برای متقاضیانی که وجه خود را پرداخت کنند، وجود دارد.

وی با تأکید بر ضرورت تسریع پروژه‌های مسکن در استان افزود: پروژه‌ مسکن افزون بر کمک به خانه‌دارشدن افراد فاقد مسکن، نقش اساسی را در کنترل اجاره‌ ‌بها و رونق‌گرفتن بخش خدمات و صنعت دارد.

وی با بیان اینکه پروژه مسکن در اشتغالزایی نقش بسزایی دارد؛ بیان کرد: هدف‌گذای‌ این است که حداقل ۵۰ هزار واحد و حداکثر ۷۰ هزار واحد مسکونی در سال ساخته شود تا بتوانیم به اهداف تعیین شده برسیم.

پایان پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید