۰۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 23 April 2025
00:34
کد خبر : 9463230
۱۱:۴۴

۱۴۰۱/۰۷/۲۸
استاندار مرکزی:

بسیج در عرصه مسئله‌شناسی و حل مسائل کشور موفق عمل کرده است

مخلص الائمه گفت: پیشتازی بسیج در مسئله شناسی و شناسایی مسائل و مشکلات کشور، رفع مشکلات را تسهیل کرده و میانبری برای رفع مسائل کشور فراهم می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی، «فرزاد مخلص الائمه» استاندار مرکزی ظهر امروز (پنج شنبه) در یازدهمین اجلاسیه مجمع بسیجیان استان مرکزی اظهار داشت: اکنون در کشور مسئولان و بسیج بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شده‌اند و در دوره‌های اخیر این میزان نزدیکی و هم افزایی کمتر اتفاق افتاده‌ است.

مخلص الائمه گفت: اکنون کشور از شرایطی که بسیجیان طرح ارایه دهند و از اجرای آن نا امید باشند گذر کرده و با توجه به نزدیکی مسئولان و بسیجیان، طرح‌های این قشر باید در راستای رفع مشکلات و مسائل کشور به کار گرفته شود.

وی ادامه داد: اکنون در شرایطی چهل واره دوم انقلاب را آغاز می کنیم و انقلاب به نیمه دهه پنجم خود وارد شده که بسیاری از انقلاب‌ها بزرگ جهان از دهه سوم خود عبور نکرده اند.

استاندار مرکزی بیان کرد: به دهه سوم انقلاب‌ها، انقلاب میری گفته می شود انقلاب پیامبر اکرم(ص) نیز در دهه سوم بسیاری از توان خود را از دست داد و نتوانست از این دهه عبور کند.

وی یادآور شد: انقلاب اسلامی به علل و عوامل متعدد از این دوره عبور کرده و در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی از اقتدار و ثبات بیشتری نسبت به ابتدای انقلاب برخوردار است.

مخلص الائمه بیان کرد: اکنون که به فرموده رهبر معظم انقلاب این ظرفیت برای ورود بسیجیان به لایه های مختلف فراهم شده، زمینه شناسایی مشکلات و مسئله شناسی در کشور بیش از پیش برای بسیجیان فراهم شده‌است.

وی افزود: پیش تازی بسیح در مسئله شناسی و شناسایی مسائل و مشکلات کشور، رفع مشکلات را تسهیل کرده و میانبری برای رفع مسائل کشور فراهم می کند.

استاندار مرکزی گفت: اکنون مشکلات و مسائل در کشور شناسایی شده و وضعیت مطلوب نیز مشخص بوده و باید تمام تلاش برای حل مسائل و رسیدن کشور به وضعیت مطلوب مورد استفاده قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: برخی مشکلات اجتماعی در کشور نیازمند ورود جدی بسیج است و برای حل این مشکلات باید ریشه آنها شناسایی و رفع آن در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید