۰۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 21 April 2025
21:17
کد خبر : 9463704
۱۱:۰۷

۱۴۰۱/۰۸/۰۲

در راستای توسعه مشاغل بانوان، بازارچه مشاغل خانگی در خانه تاریخی رباط جنب مجموعه کاروانسرای شاه عباسی شهرستان میبداستان یزد برگزار شد.

  به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان خبرگزاری بسیج- در راستای توسعه مشاغل بانوان، بازارچه مشاغل خانگی در خانه تاریخی رباط جنب مجموعه کاروانسرای شاه عباسی شهرستان میبداستان یزد برگزار شد.

چالوکه، مسئول برگزار کننده این بازارچه خانگی اظهار کرد: دراین بازارچه، بانوان کارآفرینی شهرستان میبد، محصولات خانگی خود را در ۲۵ غرفه عرضه کرده اند.
چالوکه افزود: میناکاری، صنعت رزین، کاربافی، زیلو بافی، گیاهان دارویی، شمع سازی و ادویه، دمنوش، کیف و کفش، روغن‌های گیاهی، لبساس و عروسک از جمله محصولاتی است که بانوان در کارگاه‌های خانگی تولید و در این بازارچه درمعرض فروش گذاشته اند.
وی گفت: این بازارچه از امروز به مدت یک هفته تا دوم آبان ماه در خانه تاریخی رباط برپاست و علاقه مندان می‌توانند جهت بازدید و تهیه اقلام همه روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ به این بازارچه خانگی مراجعه و با خرید محصولات خانگی از بانوان کارآفرین حمایت کنند


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید