به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ سازمان بسیج فرهنگیان، هیات اندیشه ورز بسیج فرهنگیان و مجمع معلمان انقلاب اسلامی استان چهارمحال وبختیاری با صدور بیانیه فرارسیدن یوم الله ۱۳ آبان را گرامی داشتند.
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
حماسه سیزده آبان در تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران بیانگر حقیقت اسطوره گون نسلی است که بر گلدسته های رفیع خاکش اذان شهادت سر داده اند. یادآور بزرگ مردانی است که فریاد آزادی خواهی و عدالت گستری علیه سلطه بیگانگان سردادند و با نثار خون پاکشان خاک کشور را عطر آگین و مقدس نمودند.
امروز برگ زرین سند پر افتخار ایثار و فداکاری و استقامت و پایداری نسلی بالنده به پیروی از بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران در راه ارزشهای دینی و ملی است. نسلی که جملگی ید واحده ای در برابر دست آتش افروز خائنین و مستکبرین جهانی است. نسلی که آتش بر خرمن شوم دشمن استکباری بشر انداخت و چهره شومش را هویدا کرد و با در هم شکستن هژمونی و هیمنه پوشالی استکبار جهانی و صهیونیسم آدمکش به رشد و بالندگی کشور همت گمارد.
به راستی که ماهیت خباثت آلود شیطان صفتان، منافقان داخلی و خارجی، کوردلان مستکبر در دنیای امروز و در روزهای اخیر پس از فتنه افکنی چقدر روشنتر گشته و آنان غافل از غیرت فرزندان سرزمینمان هستند که درس دلدادگی را با خون خود انشا کردند و آنان را رسوا و فتنه انگیزی شان را اثبات کردند.
فرهنگیان با بصیرت و پیرو ولی زمانه و دانش آموزان آگاه به حق و باطل، با الگو گیری از شهدا و با حضور در عرصه ایثار و مجاهدت همواره درخت تنومند انقلاب را پرورانده و در جهت رشد و اعتلای آن کوشیده اند.
در آستانه 13 آبان روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، فرزندان ملت در سازمان بسیج فرهنگیان، هیات اندیشه ورز و معلمان انقلاب اسلامی ضمن تجدید میثاق با ارزشهای انقلاب اسلامی تحت فرماندهی ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای مدظله العالی اعلام می دارند:
« بَلَىٰ ۚ إِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا وَيَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ هَٰذَا يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ بِخَمْسَةِ آلَافٍ مِنَ الْمَلَائِكَةِ مُسَوِّمِينَ.»
(ال عمران ایه ۱۲۵)
والعاقبه للمتقین
سازمان بسیج فرهنگیان استان چهارمحال وبختیاری
هیات اندیشه ورز بسیج فرهنگیان استان چهارمحال وبختیاری
مجمع معلمان انقلاب اسلامی استان چهارمحال وبختیاری