استاندار سیستان و بلوچستان:

۲ محور اصلی توسعه سیستان و بلوچستان آب و راه است که باید برای توسعه این دو محور تلاش شود

مدرس خیابانی گفت: باید قدر امنیتی که به برکت خون شهدا حاصل شده دانست چرا که حیف است روند توسعه استان سیستان و بلوچستان تحت الشعاع اتفاقات اخیر قرار گیرد.
کد خبر: ۹۴۶۵۶۹۴
|
۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳

به گزارش خبرنگار بسیج از مهرستان،  حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان و بلوچستان روز پنجشنبه در حاشیه کلنگ زنی خط لوله گاز «پالیزان-پسکوه-سوران-زابلی» در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج اظهارداشت: هر کار بزرگی که در حال انجام است رد پایی از جهاد نصر در آن دیده می‌شود که نشان می‌دهد رزمندگان دفاع مقدس هنوز پای کار هستند.

وی افزود: حضور پیمانکاران قدرتمند نوید کاهش طول عمر پروژه ها در استان سیستان و بلوچستان را می دهد.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اقدام به موقع و همراهی مردم در سرعت طرح‌ها تاثیر فراوانی دارد، تصریح کرد: خوشبختانه همکاری مردم این استان بی‌نظیر است و مردم این خطه حتی زمین های خود را می بخشند تا پروژه اجرا شود.

وی بیان کرد: باید قدر امنیتی که به برکت خون شهدا حاصل شده دانست چرا که حیف است روند توسعه استان سیستان و بلوچستان تحت الشعاع اتفاقات اخیر قرار گیرد.

مدرس خیابانی تاکید کرد: ۲ محور اصلی توسعه سیستان و بلوچستان آب و راه است که باید برای توسعه این دو محور تلاش شود.

وی افزود: نقش بزرگان و  متنفذین در جهت القای وحدت و امنیت اهمیت فراوانی دارد چرا که اگر پیشرفت این استان را میخواهیم باید سعی کنیم تا این حرکت به سمت توسعه متوقف نشود.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهارداشت: در سند توسعه کشور به ۶ مزیت تحولی اشاره شده است که اولین مزیت پهناور بودن سرزمین است و یکی از ملاک‌های قدرت پهناور بودن عنوان شده که سیستان و بلوچستان پهناورترین استان کشور است.

 وی یکی دیگر از مزیت‌های مورد اشاره در سند تحول و توسعه را ظرفیت جوانی و نیروی انسانی عنوان کرد و افزود: جوانی جمعیت یکی از ملاک های قدرت است که ۶۴.۶ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان زیر سن ۳۰ سال هستند و جوان ترین استان کشور هستیم و از این منظر ظرفیت بی‌بدیلی را در بین استان ها دارا هستیم.

مدرس خیابانی مولفه مهم دیگر قدرت را در سند تحول و توسعه ظرفیت مرز عنوان کرد و افزود: بسیاری از مجادله های بین المللی و جنگ ها بر سر گسترش مرزها و داشتن آبراه است و بسیاری از کشورهای دنیا به دنبال این هستند که به آبهای آزاد دسترسی پیدا کنند که بر این اساس سیستان و بلوچستان ۱۶۰۰ کیلومتر مرز را داراست که به تنهایی می توان گفت به اندازه ۲۰ استان دارای مرز است.

وی ادامه داد: برای تشریح اهمیت فرصت مرز می توان گفت که هر ۱۰ کیلومتر گذر مرزی می تواند یک کشور را نجات دهد.

استاندار سیستان و بلوچستان مولفه دیگر قدرت را دسترسی به دریا و آبهای آزاد عنوان کرد و افزود: تنها استانی که به آبهای آزاد متصل است، استان و بلوچستان است و این ویژگی را هیچ کدام یک از استان‌های کشور ندارند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار