13 آبان نماد استکبار ستیزی /چهره واقعی دانشجوی ایران با علم و فرهنگ گره خورده
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، سروان معین الدینی، معاون سیاسی لشکر ۴۱ ثارالله در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص 13 آبان اظهار کرد: ۱۳ آبان در تاریخ انقلاب بزرگ ملت ، به عنوان نماد استکبارستیزی شناخته میشود.
وی افزود: درچنین روزی در سال ۱۳۵۸ نگرانی از تکرار تجربه تلخ کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ با طراحی مشترک آمریکا و انگلستان که تلاش ملت ایران برای ملی کردن صنعت نفت را به شکست کشانده بود؛ دانشجویان انقلابی را نسبت به تحرکات آن مثلاٌ سفارتخانه ی آمریکا و در واقع جاسوسخانه را حساس کرد.
معاون سیاسی لشکر 41 ثارالله تصریح کرد: با پذیرش شاه فراری ایران از سوی آمریکا، نگرانی دانشجویان مضاعف شد و آنان برای یک اقدام پیش از آنکه دیر شود مصمم شدند و آن اقدام تسخیر جایی بود که به مکانی نه برای اقدام دیپلماتیک بلکه علیه امنیت یک کشور و ملت تبدیل شده بود.
این مقام مسئول ادامه داد : این نگرانی کاملاً بهجا و درست بود و جدا از اسنادی که بعد از تسخیر، از این مرکز، دال بر جاسوسی کشف شد و جدای از نقش آن در کودتای ۲۸ مرداد، این نقشی بود که سفارتخانه های آمریکا در نقاط مختلف دنیا انجام داده بودند و همچنان نیز انجام میدهند.
وی افزود: «نگروپونته» اولین سفیر آمریکا در عراق بعد از سقوط صدام، پیش از پایان مأموریتش با مزاح به یکی از رهبران سیاسی عراق گفته بود؛ آیا میدانی چرا در آمریکا کودتا نمیشود؟ آن مقام عراقی این را به نحوه توزیع قدرت و دموکراسی ریشهدار در آمریکا نسبت داده بود امّا پاسخ سفیر وقت آمریکا این بود: « زیرا آمریکا در واشنگتن سفارتخانه ندارد».که این نشان از درستی تشخیص و اقدام دانشجویان انقلابی دارد.
معین الدینی گفت:وقتی حرکت دانشجویان در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ را دقیق میشویم، درخواهیم یافت که در حرکت آنان علاوه بر شور و هیجان جوانی، عقلانیت نیز وجود داشت، بینشی نسبت به خود، جایگاه و رسالت خود و نسبت به دشمن و تحرکات او. بینشی که هویت جنبش اصیل دانشجویی است که ریشهاش را در ۱۶آذر ۱۳۳۲ میتوان یافت. خودشناسی، آرمانگرایی، استکبارستیزی، استقلالطلبی و آزادیخواهی (نه ولنگاری) مؤلفه های جنبش اصیل دانشجویپاند که امروز هم جنبش دانشجویی با آنها شناخته میشود.
این مقام مسئول ادامه داد:اخباری که این روزها از بعضی دانشگاهها به گوش میرسد نه نسبتی با دانشجو دارد و نه نسبتی با جنبش دانشجویی. زیرا در این اخبار هیچ نشانی از آرمانگرایی، استقلالطلبی و آزادیخواهی جز شعار نیست؛ بلکه آنچه دیده میشود خشونت است و نفرتپراکنی، فحاشی است و لاابالیگری. به نحوی که اگر پدری بخواهد برای فرزندش از بین ورزشگاه و دانشگاه یکی را انتخاب کند ناچاراً و متأسفانه اولی را ارجح میداند چون فحاشی تماشگرنماها از دانشجونماها رقیقتر است.
وی گفت: به هیچ وجه این جمعیت فحاش ، بی ادب و قلیل چهره واقعی بیش از سه میلیون دانشجوی دانشگاههای ما را نشان نمیدهد. چهره واقعی دانشجوی ایرانی با علم، ادب و فرهنگ گره خورده است نه با فحاشیهای جنسی و رکیک و شکستن درب سلف و کشیدن روسری از سر دانشجو و چاقوکشی.
معین الدینی ادامه داد: آنچه انتظار است تبری جستن دانشجویان و مسؤلین دانشگاهها از این رفتارهاست که البته در این ایام دانشجویان انقلابی در میدان بودند و در مقابل این بی فرهنگیها با تقدیم گل و دعوت به گفتگو از هویت واقعی دانشجو دفاع کردند.
این مقام مسئول تصریح کرد: در این میان آنچه که از مسؤلین و ریاست دانشگاهها انتظار است؛ برخوردی قاطع با دانشجونمایانی است که لکه ننگی هستند بر پیشانی پرافتخار دانشجویان و دانشگاههای ما و هرگونه تسامح و تساهل در این خصوص، تسامح با بی فرهنگی و خشونت است و عناوینی همچون «تحت تأثیر فضا قرار گرفتن» و «هیجانی شدن» نبایست قدرت تمیز ایشان را در تفکیک عوامل اصلی از عوامل هیجانزده بگیرد.
معاون سیاسی لشکر 41 ثارالله خاطر نشان کرد: هیجانزدگی نیز نباید بهانه ای شود برای عدم برخورد. بلکه برخورد در این دست موارد میتواند با انعطافی باشد که آشوبگران هم هزینه ی بی قانونی را درک کنند و هم فرصتی دوباره به آنها داده شده باشد.