مسئول سیاسی لشکر 41 ثارالله در گفتگویی عنوان کرد؛

13 آبان نماد استکبار ستیزی /چهره واقعی دانشجوی ایران با علم و فرهنگ گره خورده

معین الدینی گفت: چهره واقعی دانشجوی ایرانی با علم، ادب و فرهنگ گره خورده است نه با فحاشی­های جنسی و رکیک و شکستن درب سلف و کشیدن روسری از سر دانشجو و چاقوکشی
کد خبر: ۹۴۶۵۷۷۵
|
۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، سروان معین الدینی، معاون سیاسی لشکر ۴۱ ثارالله در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص 13 آبان اظهار کرد: ۱۳ آبان در تاریخ انقلاب بزرگ ملت ، به­ عنوان نماد استکبارستیزی شناخته می­شود.

وی افزود: درچنین روزی در سال ۱۳۵۸ نگرانی از تکرار تجربه تلخ کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ با طراحی مشترک آمریکا و انگلستان که تلاش ملت ایران برای ملی کردن صنعت نفت را به شکست کشانده بود؛ دانشجویان انقلابی را نسبت به تحرکات آن مثلاٌ سفارتخانه­ ی آمریکا و در واقع جاسوسخانه  را حساس کرد.

معاون سیاسی لشکر 41 ثارالله تصریح کرد: با پذیرش شاه فراری ایران از سوی آمریکا، نگرانی دانشجویان مضاعف شد و آنان برای یک اقدام پیش از آن­که دیر شود مصمم شدند و آن اقدام تسخیر جایی بود که به مکانی نه برای اقدام دیپلماتیک بلکه علیه امنیت یک کشور و ملت تبدیل شده بود.

 این مقام مسئول ادامه داد : این نگرانی کاملاً به­جا و درست بود و جدا از اسنادی که بعد از تسخیر، از این مرکز، دال بر جاسوسی کشف شد و جدای از نقش آن در کودتای ۲۸ مرداد، این نقشی بود که سفارتخانه­ های آمریکا در نقاط مختلف دنیا انجام داده بودند و همچنان نیز انجام می­دهند.

وی افزود: «نگروپونته» اولین سفیر آمریکا در عراق بعد از سقوط صدام، پیش از پایان مأموریتش با مزاح به یکی از رهبران سیاسی عراق گفته بود؛ آیا می­دانی چرا در آمریکا کودتا نمی­شود؟ آن مقام عراقی این را به نحوه توزیع قدرت و دموکراسی ریشه­دار در آمریکا نسبت داده بود امّا پاسخ سفیر وقت آمریکا این بود: « زیرا آمریکا در واشنگتن سفارتخانه ندارد».که این نشان از درستی تشخیص و اقدام دانشجویان انقلابی دارد.

معین الدینی گفت:وقتی حرکت دانشجویان در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ را دقیق می­شویم، درخواهیم یافت که در حرکت آنان علاوه بر شور و هیجان جوانی، عقلانیت نیز وجود داشت، بینشی نسبت به خود، جایگاه و رسالت خود و نسبت به دشمن و تحرکات او. بینشی که هویت جنبش اصیل دانشجویی است که ریشه­اش را در ۱۶آذر ۱۳۳۲ می­توان یافت. خودشناسی، آرمان­گرایی، استکبارستیزی، استقلال­طلبی و آزادی­خواهی (نه ولنگاری) مؤلفه­ های جنبش اصیل دانشجویپ­اند که امروز هم جنبش دانشجویی با آن­ها شناخته می­شود.

 این مقام مسئول ادامه داد:اخباری که این روزها از بعضی دانشگاه­ها به گوش می­رسد نه نسبتی با دانشجو دارد و نه نسبتی با جنبش دانشجویی. زیرا در این اخبار هیچ نشانی از آرمان­گرایی، استقلال­طلبی و آزادی­خواهی جز شعار نیست؛ بلکه آن­چه دیده می­شود خشونت است و نفرت­پراکنی، فحاشی است و لاابالی­گری. به نحوی که اگر پدری بخواهد برای فرزندش از بین ورزشگاه و دانشگاه یکی را انتخاب کند ناچاراً و متأسفانه اولی را ارجح می­داند چون فحاشی تماشگرنماها از دانشجونماها رقیق­تر است.

وی گفت: به هیچ وجه این جمعیت فحاش ، بی ­ادب و قلیل چهره واقعی بیش از سه میلیون دانشجوی دانشگاه­های ما را نشان نمی­دهد. چهره واقعی دانشجوی ایرانی با علم، ادب و فرهنگ گره خورده است نه با فحاشی­های جنسی و رکیک و شکستن درب سلف و کشیدن روسری از سر دانشجو و چاقوکشی.

معین الدینی ادامه داد: آن­چه انتظار است تبری جستن دانشجویان و مسؤلین دانشگاه­ها از این رفتارهاست که البته در این ایام دانشجویان انقلابی در میدان بودند و در مقابل این بی­ فرهنگی­ها با تقدیم گل و دعوت به گفتگو از هویت واقعی دانشجو دفاع کردند.

این مقام مسئول تصریح کرد: در این میان آنچه که از مسؤلین و ریاست دانشگاه­ها انتظار است؛ برخوردی قاطع با دانشجونمایانی است که لکه ننگی هستند بر پیشانی پرافتخار دانشجویان و دانشگاه­های ما و هرگونه تسامح و تساهل در این خصوص، تسامح با بی ­فرهنگی و خشونت است و عناوینی همچون «تحت تأثیر فضا قرار گرفتن» و «هیجانی شدن»  نبایست قدرت تمیز ایشان را در تفکیک عوامل اصلی از عوامل هیجان­زده بگیرد.

 

معاون سیاسی لشکر 41 ثارالله خاطر نشان کرد: هیجان­زدگی نیز نباید بهانه ­ای شود برای عدم برخورد. بلکه برخورد در این دست موارد می­تواند با انعطافی باشد که آشوبگران هم هزینه ­ی بی­ قانونی را درک کنند و هم فرصتی دوباره به آن­ها داده شده باشد.

 

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار