به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، یادواره شهدای دانش آموز شهرستان جیرفت در سالن نمونه ابرار جیرفت برگزار شد.
محمدرضا اسفندیاری جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت در یادواره 127 شهید دانش آموز شهرستان جیرفت، گفت: امنیت و آسایش امروزمان به برکت خون شهیدان است و بایستی یاد شهدا را زنده نگه بداریم.
جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت افزود: بالاترین مقام، مقام شهادت است و بر ما تکلیف است که ادامه دهندهی راه شهدا باشیم و خون شهدا باعث عزت ایران است.
وی تصریح کرد: هر کسی، در هر پُست و مقامی که باشد اگر برخلاف مسیر شهدا حرکت کنند، رسوا خواهند شد زیرا درخت این انقلاب با خون شهدا آبیاری شده است.
در این یادواره، نام و یاد شهدای دانش آموز شهرستان جیرفت، خصوصاً ۳ شهید حادثه شاهچراغ گرامی داشته شد.
از برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خون مطهر شهدا، هماکنون دانش آموزانی هستند که خواستار اعزام به سوریه جهت مبارزه با اسرائیل هستند.
شهدا به جنگ رفتند که ایران مستقل بماند و این مبارزهی بیامان بین ایران و مستکبران تا زمانی که بخواهیم مستقل باشیم، ادامه دارد.