۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
23:47
کد خبر : 9466381
۲۲:۴۰

۱۴۰۱/۰۸/۱۴
مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان رضوی:

محله‌محوری را در دستور کار قرار دهید

مراسم تکریم و معارفه شهردار جدید گناباد با حضور خادم پیر مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان رضوی. مسولین محلی شهرستان در محل سالن چمران دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، مراسم تکریم و معارفه شهردار جدید گناباد با حضور خادم پیر مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان رضوی. مسولین محلی شهرستان در محل سالن چمران دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

 

در این مراسم مدیر کل دفتر امور شهری استانداری استان اظهار داشت: کار شهرداری سخت است زیرا اول باید درآمد کسب کنند بعد هزینه کنند. 

 

وی اظهار داشت :شهر گناباد و خیلی از شهرهای استان روی درآمد پایدار برنامه ریزی نکرده اند و درآمد و سرانه آنها نزدیک متوسط نسبت به کشور است بطور متوسط بودجه هر شهروند گناباد ۱.۵ میلیون تومان است در حالی که در کشور ۱۵ میلیون تومان است و این با همکاری و برنامه ریزی برای درآمد زایی داشتند. 

 

وی گفت :گناباد میزبان مهمانان خارجی به واسطه قنات قصبه است پس باید در بصری شهری و گردشگری باید کار کنید. 

 

خادم پیر ادامه داد :شفافیت و مبارزه با فساد باید اولویت شهرداران باشد و هوشمندسازی باید در شهرداری سرعت بگیرد کمک به شفاف سازی می شود و هم جلو فساد را خواهد گرفت. 

 

مدیر کل دفتر امور شهری استانداری اظهار داشت :خدمات و امکانات باید در سطح شهر ها بصورت متوازن انجام شود و نگاه ویژه ای به محرومین داشته باشید. 

 

وی در ادامه توصیه هایی داشت و گفت :تاکید به شهردار گناباد با توجه به جمعیت سالمند این شهر در صدور پروانه ها به رمپ ها و پل سازی ها در سطح شهر انجام و دقت بیشتری شود‌ بحث خیرین پارک ساز باید در سطح استان راه اندازی شود و در شهری ۱۵ هکتار زمین به صورت مشارکتی تبدیل به پارک توسط خیری انجام شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید