انعقاد تفاهم نامه احداث ۵ هزار نیروگاه خورشیدی در فارس/ ایجاد ۵ هزار فرصت شغلی طی سال اخیر توسط بسیج سازندگی
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، آئین انعقاد تفاهم نامه ۶ جانبه احداث ۵ هزار نیروگاه خورشیدی با حضور سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، استاندار فارس، روسای بانک ها و فرمانده سپاه فجر برگزار شد.
در این برنامه که همزمان در سراسر نواحی ۴۰گانه سپاه فجر فارس به صورت ارتباط تصویری برگزار شد، سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور، با یادآوری اینکه در بازه زمانی سالگرد شهادت سردار سلیمانی عزیز ، بیش از ۶هزار گروه جهادی با نام مستقیم یا غیرمستقیم با نام حاجقاسم راهاندازی شد و کسی هم نمیتواند جلوی جوشش مردمی را بگیرد، اظهار داشت: سازمان بسیج مستضعفین وظیفه خود میداند که به همه دولتها کمک کند، چراکه سازمان بسیج، ظرفیت تبدیل تهدیدها به فرصتها را دارد.
وی با اشاره به اینکه صندوقهای قرضالحسنه کاملا مردمی است، گفت: بالغ بر یکمیلیون صندوق قرضالحسنه در کشور داریم و در سال گذشته ۷۹هزاز فرصت شغلی در سال ۱۴۰۰، و امسال ۲۹هزار فرصت ایجاد شده است.
سردار زهرایی با اشاره به طرحهای اشتغالزای بسیج ، به تفاهمنامه های مختلف با دولت اشاره و تاکید کرد: تکمیل زنجیره تولید و تامین با شعار «از بازار تا بازار»، و ایجاد راهور شغلی و خوشهسازی را از نقشه راه این طرحهاست که مدلی نزدیک به بنیاد برکت و کمیته امداد است.
سردار زهرایی با بیان اینکه موفقیت، وقتی ایجاد میشود که هم افزایی بیشتر با نهادهای مرتبط داشته باشیم، تصریحکرد: قانون مجلس را برای ۵۹هزار نیروگاه خورشیدی خانگی گرفتیم و دولت هم ۱۱۰هزار واحد را به این طرح افزود و تفاهمنامه چندجانبه این کار امضاء شد که مددجویان یا از طرف کمیته امداد ، یا بهزیستی و یا پایگاه مقاومت معرفی خواهند شد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی گفت: قرارداد تضمینی خرید برق که امضاء شد، تعرفه هم بالا رفت و در سراسر کشور، در ۵سال، ۵۵۰هزار نیروگاه به بهرهبرداری میرسد که استان فارس جز استانهای اول در راهاندازی این نیروگاههاست که جای تقدیر دارد.
وی از مدیران عامل بانکهای عامل خواست که تبصرههای ۱۶و ۱۸ زودتر ابلاغ شود تا بتوانیم به موقع شعار دولت را محقق سازیم.
سردار یدالله بوعلی فرمانده سپاه فجر فارس هم در ادامه این برنامه اظهار داشت: این ۵۱۰۰ شغل اجتماع محور، حاصل هماهنگی و هم افزایی نهادهای مختلف همچون کمیته امداد، صندوق کارآفرینی امید، بنیاد برکت، و بانکهای مختلف استان است.
وی این اقدام را گام بلندی در رفع بیکاری عنوان، و تصریح کرد: ۳هزار و ۶۶۷ فرصت شغلی در زمینههای مختلف ایجاد، و جدای از تسهیلات بانکها، تاسیس یک هزار و ۷۵۱صندوق قرضالحسنه از خدمات سال ۱۴۰۰ است.
سردار بوعلی با بیان اینکه این صندوقها ۱۴۳۳ شغل را راهاندازی کردند، به ورود خیرین به این امر اشاره کرد و گفت: در سال جاری هم در استان فارس به صورت مضاعف به این امر پرداخته شده و تا کنون بیش از ۱۱هزار پرونده تشکیل و منتظر تسهیلات است که در زمینههای مختلف فعالیت خواهند داشت.
فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به احداث نیروگاههای خورشیدی در استان، تصریح کرد: ۱۰درصد از کل نیروگاههای خورشیدی کشور سهم استان فارس است که امروز آغاز این عملیات را خواهیم داشت که گام موثری است در جهت بهرهبرداری از این انرژی خدادادی برای تامین برق سراسر کشور.
وی با بیان اینکه محدوده این طرح در روستاها و حاشیه شهرها اجرا میشود، بسیج سازندگی را مجری این طرح عنوان کرد و افزود: میزان درآمد این طرح برای هرواحد، ۷۵۰هزار تومان سود دارد و با راه افتادن این نیروگاهها ، نیروگاههای آبی و گازی استراحت خواهند کرد و از مدار خارج خواهند شد.
محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس نیز در این برنامه، نهادهای انقلابی را نهادهایی دانست که حضرت امام راحله (ره) بنیان گذاشتند.
وی مسئله اشتغال جامعه محور را تولیدی محور عنوان و تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در تبصره ۱۸ وجود داشت، این بود که به تولیدکنندگان کلان واگذار میشد، اما واگذاری آن به این تولیدکنندگان خرد و خانگی، مایه خوشحالی است.
استاندار فارس، سهم استان فارس را با توجه به جمعیت ، بیش از سهمیه ارائه شده نیروگاه خورشیدی دانست و گفت: این طرحها باعث امیدآفرینی در روستاها و سکنی در خارج از شهرها میشود که روستاییان در روستای خود با رفاه و آسایش زندگی خواهند کرد.
انتهای پیام/