گفتگو با حلیمه بامری کارآفرین نمونه در استان سیستان‌وبلوچستان؛

روسیه، علاقه‌مند به «کشک زرد» بانوی بلوچستانی/ عدم استقبال موسسات دولتی!

کارآفرین بلوچ که در تولید کشک زرد مشغولیت دارد، می‌گوید با اینکه از روسیه برای صادرات پیشنهاد دارد اما موسسات دولتی در داخل از محصولش استقبال نمی‌کنند؛ آن هم به این دلیل که شهرتی ندارد!
کد خبر: ۹۴۶۸۱۶۸
|
۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۰

روسیه علاقه‌مند به واردات «کشک زرد» بانوی بلوچستانی/ عدم استقبال موسسات دولتی!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، حلیمه بامری، کارآفرین موفق و تولیدکننده کشک زرد در استان سیستان‌وبلوچستان است. او با فعالیت نزدیک به ۱۰ نفر، اقدام به راه‌اندازی کارگاه تولیدی در شهرستان «نیمروز» کرده است. این کارآفرین موفق در گفتگو با خبرگزاری بسیج با اشاره به تجربیات کاری‌اش اظهار کرد: چهار سالی می‌شود که کارگاه تولیدی راه‌اندازی کرده‌ایم و اقدام به تولید کشک زرد می‌کنیم. محصول ما کاملا ارکانیگ است و هر چند در بازار شهرتی نداریم، اما تولید سالانه ما که بیش از چهار تن است را به طور کامل، به فروش می‌رسانیم.

چون شهرتی نداریم، از ما استقبال نمی‌شود 

وی با اشاره به اینکه کشک زرد می‌تواند به عنوان غذایی مفید در ارگان‌های نظامی و لشکری به مصرف برسد، تصریح کرد: سال گذشته پیشنهادی داشتیم مبنی بر صادرات محصول‌مان به روسیه که به دلیل نداشتن «ایزو» و مدارک بین‌المللی، موفق به صادرات نشدیم. حلیمه بامری در این‌باره افزود: به موسسات نظامی و ارگان‌های دولتی در کشور پیشنهاد دادیم تا محصول ما به مصرف غذایی نیروهاشان برسد، اما به دلیل اینکه محصول تولیدی ما، کمتر در سراسر کشور معروف شده، پیشنهاد ما با استقبال عمومی روبه‌رو نشد.

این کارآفرین نمونه استان سیستان‌وبلوچستان، تصریح کرد: با یک کیلو کشک زرد به قیمت هفتاد هزار تومان می‌توان وعده غذایی بیش از ۲۰ نفر را آماده کرد. کشک زرد با محصولات کاملا ارگانیک و سبزیجات نظیر بلغور، سیر، قشنیز، زردچوبه، زیره، شوید و... تولید می‌شود که وعده غذایی کاملا مفید و پرخاصیت است.

روسیه علاقه‌مند به واردات «کشک زرد» بانوی بلوچستانی/ عدم استقبال موسسات دولتی!

وی با بیان اینکه این محصول با قیمت کیلویی ۷۰ هزار تومان، برای مصرف در ارگان‌های نظامی مناسب است تاکید کرد: مصرف این محصول که خاصیت گرمی دارد، به‌خصوص در فصل زمستان مناسب است. این زن فعال کارآفرین تاکید کرد: جا دارد از همراهی و حمایت سازمان بسیج سازندگی تشکر کنم که در این راه، ما را مورد مساعدت قرار می‌دهند.

گفتنی است، تولید سالانه کشک زرد این کارگاه تولیدی در استان سیستان‌وبلوچستان، چهار تُن است که تا میزان ۶۰۰ کیلوگرم به مناطق مختلف کشور، محصول خود را صادر می‌کند. رشته آشتی، کشک، گوجه خشک، ادویه‌های محلی و تولید ده‌ها نوع دیگر محصولات ارگانیک از جمله فعالیت‌های این کارآفرین موفق در شهرستان نیمروز استان سیستان و بلوچستان است.

 

انتهای پیام/ 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار