به گزارش خبرنگار بسیج، دکتر محسن در نشست ارائه فعالیتهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در سالن جلسات مجازی ابن دانشگاه با بیان اینکه در حال حاضر ۵۱ پارک علم و فناوری و ۲۲ پردیس تخصصی علم و فناوری در کشور در حال فعالیت است، افزود: با ایجاد پردیس علم و فناوری سلامت، شاهرود قطب فناوری پزشکی منطقه خواند شد.
او با بیان اینکه در آخرین ارزیابی ارائه شده در یکسال اخیر ۴ پارک علم و فناوری در سطح یک ارزیابی شدند، گفت: پارک علم و فناوری استان سمنان جزو این رتبه قرار گرفت و پارک بزرگ سطح یک کشور هستیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان خراسان با تاکید بر اینکه پردیس فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یکی از این پردیسهای تخصصی است، افزود: دبیرخانه استانی ستاد توسعه دانش بنیان را پیشنهاد دادیم و تاکنون ۱۴ جلسه استانی برگزار و ۱۵۰ مصوبه در حمایت از شرکتهای دانش بنیان داشتیم و در این راستا نیز پارک استان برگزیده کشوری است.
نظری خاطر نشان کرد: ۸۳ شرکت دانش بنیان در زمینههای مختلف تحت پوشش پارک علم و فناوری استان هستند و تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ و قانون جهش تولید بنیان نیز در اختیار این پارک قرار گرفته است.
او با بیان اینکه توسعه پردیسها در دستور کار است و مجوز دو پردیس دیگر در حوزه کشاورزی و اقتصاد دیجیتال را اخذ کرده ایم، افزود: هدف از ایجاد این پردیسها شبکه سازی است و باید استفاده شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان، با بیان اینکه قطب فناوری سلامت و توسعه اشتغال را دنبال میکنیم، گفت: ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ملی است و لبه مرز دانش حرکت میکند و با این پردیس تسهیل شرکتهای دانش بنیان سلامت انجام میشود.
او در پایان از کسب مجوز ایجاد مرکز رشد در میامی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری خبر داد.